- Ikke aktuell for MGP

Prinsesse Märtha Louise avviser programleder-ryktene.

AVVISER RYKTENE: Märtha Louises personlige sekretær hevder det ikke er noe i sannhet i "God Kveld Norge"s rykter om at prinsessen er en kandidat til å lede den internasjonale MGP-finalen i Oslo 29. mai. Foto: Scanpix
AVVISER RYKTENE: Märtha Louises personlige sekretær hevder det ikke er noe i sannhet i "God Kveld Norge"s rykter om at prinsessen er en kandidat til å lede den internasjonale MGP-finalen i Oslo 29. mai. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Prinsesse Märtha Louise (38) ble lørdag lansert som en kandidat til å lede årets internasjonale Melodi Grand Prix-finale av TV 2-programmet "God Kveld, Norge", men nå avviser prinsessen dette som grunnløse rykter.

- Prinsessen skal ikke være programleder for MGP, sier Märtha Louises personlige sekretær Carina Scheele Carlsen til VG.

Utspillet i "God Kveld, Norge" førte blant annet til en advarsel fra PR-ekspert Elisabeth Hartmann om at en programlederjobb neppe vil styrke demokratiet.

Professor ved institutt for statsvitenskap ved universitetet i Oslo, Trond Norby, syntes også Märtha Louise ville være et dårlig valg.

Han hevdet man heller burde bruke Märthas tante, prinsesse Ragnhild (79).

- Å bruke prinsesse Ragnhild hadde vært en flott gest til kongedømmet Norge og den eldre generasjon, sa Nordby til Seher.no tirsdag.

Om det blir årets programleder-duo fra den norske finalen, Marte Stokstad og Per Sundnes, eller noen andre som får den gjeve programlederjobben, blir etter planen avslørt i mars.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 

 LES OGSÅ: Mette-Marit blir TV-stjerne