- Ikke akkurat stygg

Skuespillerinne lover at sexscenene med Jack vil tenne dere alle.

HALLO: Til tross for alderen, er Jack svært populær blant den yngre garde. Foto: All Over Press
HALLO: Til tross for alderen, er Jack svært populær blant den yngre garde. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Etter at skuespilleren Jack Nicholson hadde en heftig sexscene i hans nyeste film, Martin Scorseses ”The Departed”, har han fått motspillerne til å tenne på alle plugger.

Les mer om filmen her!

Den 69 år gamle filmhelten imponerte nemlig vakre Sallie Toussaint så mye da de spilte inn en heftig trekant i filmen, at hun ikke klarer å la være å tenke på ham.

Den ferske skuespillerinnen forklarer seg i New York Daily News;

- Han er en intens mann, og han fortalte meg hele tiden hvor vakker jeg var, ler hun. Hun forteller videre at hun har "bare" har rollen som venninna som blir med Jacks rollefigur, Frank, og kjæresten hans på en "ménage à trois".

-  Alt jeg vil si om scenen, er at den vil sjokkere alle! Folk kommer til å bli tente av å se oss tre sammen. Det kommer utelukkende av Jacks innsats, sier hun.

Den tidligere Miss USA-vinneren avslørte også at den aldrende skuespilleren er helt naken i scenen. - Hva tror du? Jeg mener, hvorfor skulle han hatt på seg en badekåpe i senga? Han er ikke akkurat stygg. Jeg ville mer enn gjerne vært sammen med ham i virkeligheten.

Jack vil være slankere til sin neste nakenrolle! Les mer her!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer