Iggy Azalea har forstørret brystene

Den populære artisten avslører at hun tok affære etter at hun ble lei av innlegg i scenekostymene.

OPERERTE SEG: Iggy Azalea ønsker å være åpen rundt silikoninnleggene sine. Her er hun under årets Grammy Awards et par måneder etter inngrepet.  Foto: Stella Pictures
OPERERTE SEG: Iggy Azalea ønsker å være åpen rundt silikoninnleggene sine. Her er hun under årets Grammy Awards et par måneder etter inngrepet. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den australienske rapperen Iggy Azalea (24) var lei av å måtte fylle scenekostymene sine med innlegg. Derfor bestemte hun seg derfor for å legge seg under kniven.

- For fire måneder siden fikk jeg større pupper! Det er noe jeg har tenkt på hele livet mitt, forklarer hun i et intervju med Vogue.

Mens mange stjerner prøver å skjule sine skjønnhetsinngrep for offentligheten, synes 24-åringen det var mest riktig å være ærlig med fansen.

- Jeg fant ut av at jeg ikke ville holde det hemmelig, sier hun.

Saken fortsetter under bildet.

FØR OG ETTER: Bildet til venstre er tatt av Iggy i desember like etter operasjonen. Bildet til høyre er fra 2013 før inngrepet. Foto: All Over Press
FØR OG ETTER: Bildet til venstre er tatt av Iggy i desember like etter operasjonen. Bildet til høyre er fra 2013 før inngrepet. Foto: All Over Press Vis mer

Azalea avslører videre at hun alltid har hatt vanskeligheter med å kle seg fordi kroppen hennes er usymmetrisk.

- Jeg må få alt skreddersydd fordi jeg har en veldig liten midje. Jeg bruker størrelse 0 eller 2 i topper, og størrelse 6 i underdeler, forteller hun.

Fikk kritikk etter sexy musikkvideo

Det er ikke lenge siden sist Iggy skapte overskrifter. Den gang i samarbeid med Jennifer Lopez (45).

I musikkvideoen «Booty» som ble sluppet i høst stilte duoen i svært små og sexy antrekk, innsmurt i olje- eller gelélignende væske med sensuelle blikk rettet mot kamera.

Noe som fikk kritikerne til å rase.

- Akkurat når man trodde at popmusikk ikke kunne bli mer seksualisert, akkurat når man trodde at disse damene i popmusikkbransjen ikke kunne gå lengre i å selge sex fremfor talent, så får du dette, kritiserte en av skribentene på Fishwrapper.

Se musikkvideoen her:

LES OGSÅ: Slik fikk Khloe Kardashian superkroppen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer