Iggy Azalea har forstørret brystene

Den populære artisten avslører at hun tok affære etter at hun ble lei av innlegg i scenekostymene.

OPERERTE SEG: Iggy Azalea ønsker å være åpen rundt silikoninnleggene sine. Her er hun under årets Grammy Awards et par måneder etter inngrepet.  Foto: Stella Pictures
OPERERTE SEG: Iggy Azalea ønsker å være åpen rundt silikoninnleggene sine. Her er hun under årets Grammy Awards et par måneder etter inngrepet. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den australienske rapperen Iggy Azalea (24) var lei av å måtte fylle scenekostymene sine med innlegg. Derfor bestemte hun seg derfor for å legge seg under kniven.

- For fire måneder siden fikk jeg større pupper! Det er noe jeg har tenkt på hele livet mitt, forklarer hun i et intervju med Vogue.

Mens mange stjerner prøver å skjule sine skjønnhetsinngrep for offentligheten, synes 24-åringen det var mest riktig å være ærlig med fansen.

- Jeg fant ut av at jeg ikke ville holde det hemmelig, sier hun.

Saken fortsetter under bildet.

Azalea avslører videre at hun alltid har hatt vanskeligheter med å kle seg fordi kroppen hennes er usymmetrisk.

- Jeg må få alt skreddersydd fordi jeg har en veldig liten midje. Jeg bruker størrelse 0 eller 2 i topper, og størrelse 6 i underdeler, forteller hun.

Fikk kritikk etter sexy musikkvideo

Det er ikke lenge siden sist Iggy skapte overskrifter. Den gang i samarbeid med Jennifer Lopez (45).

I musikkvideoen «Booty» som ble sluppet i høst stilte duoen i svært små og sexy antrekk, innsmurt i olje- eller gelélignende væske med sensuelle blikk rettet mot kamera.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer