TALENTFULL: Idris Elba spiller i disse dager ikonet Nelson Mandela i filmen  «Mandela: Long Walk to Freedom». Foto: REX/The Times / Sizwe Ndingane/All Over Press
TALENTFULL: Idris Elba spiller i disse dager ikonet Nelson Mandela i filmen «Mandela: Long Walk to Freedom». Foto: REX/The Times / Sizwe Ndingane/All Over Press Vis mer

Idris Elba blir pappa igjen

Tre år etter at han fikk sjokkbeskjeden om at sønnen han trodde var hans egentlig var en annen manns barn, smiler lykken til den kjekke briten.

SEOGHØR.NO: Den britiske skuespilleren Idris Elba (41) har gjort suksess i TV-serier som «The Wire» og «Luther», i tillegg til at han høster mange godord for sin sidejobb som DJ Driss.

Men det er ikke bare i jobbsammenheng han har gjort det godt - også på privaten har han oppnådd suksess.

Siden mars har han vært kjæreste med make up-artisten Naiyana Garth, og nå venter paret deres første felles barn.

DATTER: Idris Elba er fra før pappa til Isan (11) som han fikk med ekskona Dormowa Sherma. Er er far og datter på en tilsteldning i USA i 2007. Foto: WireImage for LIONSGATE/Getty Images/All Over Press
DATTER: Idris Elba er fra før pappa til Isan (11) som han fikk med ekskona Dormowa Sherma. Er er far og datter på en tilsteldning i USA i 2007. Foto: WireImage for LIONSGATE/Getty Images/All Over Press Vis mer

Idris viste nemlig fram kjæresten offentlig for første gang under Harper's Bazaar Women of the Year-prisutdeling i London i forrige uke - og den runde kulen på Naiyanas mage var umulig å ikke legge merke til.

- Hun er fantastisk og hun ser strålende ut. Hun og Idris er et bra par, og de føler seg heldige som har funnet hverandre, forteller en kilde nær paret til nettstedet FemaleFirst.

Elba har datteren Isan (11) med ekskona Dormowa Sherman.

Men lenge trodde kjekkasen at han var tobarnsfar, før han i 2010 fikk sjokkbeskjeden om at sønnen han trodde han hadde med sin daværende kjæreste Desiree Newberry, var en annen manns barn.

- Det var ikke klart med en gang hva som hadde skjedd. Men først å få beskjed om at du skal bli far også blir det så brutalt tatt fra deg - det var som et slag midt i ansiktet, fortalte han til magasinet GQ etter at han fant ut av situasjonen.

Men nå ser altså lykken ut til å smile til den flotte briten og hans gravide kjæreste.

- Han er en fantastisk far, og hun kommer til å bli en fantastisk mor - og de kan ikke vente til den lille blir født, sier kilden videre.

LES OGSÅ: Idris Elba syntes det var rart å kysse Beyoncé