ÅSTEDET: Det var her at den tidligere idrettsstjernen Steve McNair lørdag ble skutt og drept. Foto: AP
ÅSTEDET: Det var her at den tidligere idrettsstjernen Steve McNair lørdag ble skutt og drept. Foto: APVis mer

Idrettsstjerne skutt og drept

- Vi er sjokkert og nedslått, sier klubbeieren.

SEHER.NO: Den tidligere quarterbackstjernen i NFL, Steve McNair (36), er død. Lørdag ble han skutt og drept i Nashville, melder TMZ.

- Vi er sjokkert og nedslått over å høre nyheten av at Steve McNair er død. Han var en av de beste spillerne i klubben, og en av de mest elskede av fansen. Han spilte med hjertet utenpå drakta, og ledet oss til resultater vi aldri før har hatt - inkludert vår eneste Super Bowl. Våre tanker går til familien hans, sier Titans-eier Bud Adams til nettstedet.

36-åringen skal ha blitt skutt i hodet, og var ett av ofrene i et dobbeltdrap. En kvinne ble nemlig også funnet død i en leilighet et velstående strøk i byen.

- Da politiet ankom åstedet, fant man to personer som hadde blitt skutt til døde - en kvinne og en mann. Vi vet at mannen er Steve McNair, forteller en talsmann for Nashville Metro PD, Don Aaron, til News Channel 5 i Tennessee.
Steve McNair spilte 13 sesonger i NFL, mesteparten av dem for Tennessee Titans og klubbens forgjenger Houston Oilers. De to siste sesongene før han la opp i 2007 spilte han for Baltimore Ravens.

Den avdøde idrettsstjernen var med da Titans tok seg til Super Bowl i 2000, der klubben hans til slutt tapte. I 2003 ble han, sammen med Peyton Manning kåret til NFLs mest verdifulle spiller. McNair var mye plaget med skader, men hadde ry på seg som en av ligaens tøffeste spillere.

Det er fortsatt ikke kjent hvem eller hvilke motiver som ligger bak det tragiske dobbeltdrapet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
Ingen offentlig likskue