DØDE BRÅTT: Nylig avdøde Gaines Adams, til venstre i bildet, her i kamp for sin tidligere klubb Tampa Bay Buccaneers. Foto: AP
DØDE BRÅTT: Nylig avdøde Gaines Adams, til venstre i bildet, her i kamp for sin tidligere klubb Tampa Bay Buccaneers. Foto: APVis mer

Idrettsstjerne (26) døde

Ble funnet av kjæresten.

SEHER.NO: Den amerikanske fotballspilleren Gaine Adams ble søndag morgen erklært død på sykehuset i Greenwood i Sourt Carolina, skriver Wireupdate.com.

26-åringen, som spilte for Chicago Bears i den amerikanske fotball-ligaen NFL, ble funnet av kjæresten sin på morgenen i deres hjem. Hun tilkalte ambulanse, men livet hans sto ikke til å redde.

- Ambulansen kjørte han til akutten på Self Regional Memorial Hospital, og erklærte ham død klokka 8.21 (lokal tid), sier obdusenten Jim Coursey.

Idrettsstjernen vil bli obdusert seinere søndag. Adams skal ha vært i god form før han døde og skal ikke ha hatt none kjente helseplager. Det er foreløpig ikke konstatert noen dødsårsak, men flere medier spekulerer i at han skal ha hatt et forstørret hjerte og at han har fått hjerteinfarkt.

- Han var en flott gutt. Hardtarbeidende, men alltid med et smil om munnen. Jeg vet ikke om noen som ikke likte Gaines Adams. Han var en strålende lagspiller, rett og slett en skikkelig fyr, sier hans tidligere trener i Tampa Bay, Jon Gruden, til Chicago Sun-Times.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.