Idrettsprofil voldsanmeldt

I vår ble kjendisen anmeldt for å ha utøvet vold mot sin daværende kjæreste. I tillegg ble han ilagt besøksforbud, som han brøt.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  I vår ble en idrettskjendis i 30-årene anmeldt for å ha utøvet vold mot sin daværende kjæreste. Etter det Seoghør.no får opplyst skal kvinnen ha fått betydelige skader. Som en følge av anmeldelsen ble idrettsprofilen også ilagt besøksforbud mot kvinnen. Dette brøt han bare uker senere da han oppsøkte kvinnen.

Nylig fikk også idrettsprofilen oppnevnt forsvarer i sakens anledning. Han bekrefter at det foreligger en voldsanmeldelse av den profilerte idrettskjendisen.

– Han stiller seg uforstående til det som står i anmeldelsen og erkjenner ikke straffskyld, sier forsvareren til Se og Hør.

Sportskjendisen har vært en av de største profilene innenfor sin idrett og har også vært på landslaget. Utenfor idrettsarenaen har det ikke gått like bra og han er tidligere dømt i både narkotika- og voldssaker. I tillegg har han vært i politiets søkelys i andre forbindelser.

Kjendisen opplyser i en sms til Seoghør.no at han stiller seg helt uforstående til anklagene.

Fra politihold får Seoghør.no opplyst at det ennå ikke er tatt ut siktelse i saken, men dersom man legger til grunn innholdet i anmeldelsen kan han risikere ubetinget fengsel hvis saken skulle resultere i dom. 

Ansvarlig jurist i saken er for tiden på ferie og har ikke anledning for å uttale seg om anmeldelsen.

- Jeg har ikke kjennskap til dette og henviser til påtaleansvarlig jurist i saken for kommentarer, sier jourhavende ved Oslo sentrum politistasjon Ellisiv Bentdal til seoghør.no.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer