Idols største fanskare?

- Ubehagelig, deilig og fantastisk, mente Bjørn Johan Muri.

PUBLIKUMSMAGNET: Bjørn Johan Muri hadde fyllt opp salen med venner og familie når han sang fredag.  - Det var veldig trygt å ha i salen, for da visste jeg at noen ville heie på meg uansett, sier Bjørn Johan Muri. Foto: Scanpix
PUBLIKUMSMAGNET: Bjørn Johan Muri hadde fyllt opp salen med venner og familie når han sang fredag. - Det var veldig trygt å ha i salen, for da visste jeg at noen ville heie på meg uansett, sier Bjørn Johan Muri. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se bildene fra Idol nederst i saken.
Hvem er din favoritt? Stem til høyre i saken.
LES OGSÅ: Marius fikk flørtepåbud
LES OGSÅ: Tårevåt avskjed med Idol
LES OGSÅ: Blir Idol for kjedelig?

SEHER.NO: Bjørn Johan Muri må ha hatt Idols største fanklubb tilstede på Hellerudsletta frredag kveld. For da ålesunderen sang Bublés "Everything", hadde han rundt 35 venner og familiemedlemmer i salen.

- Det var veldig ubehagelig, deilig og fantastisk på samme tid å stå på scenen. Men det hjalp at rundt  20 kompiser kom i biler og busser for å følge med, og i tillegg hadde jeg 15 familiemedlemmer her.

- Det var veldig trygt å ha i salen, for da visste jeg at noen ville heie på meg uansett, sier Bjørn Johan Muri til Seher.no.

Han synes imidlertid at han hadde valgt en litt for lett sang, men han høstet mye ros fra dommerne.

- Helt ubeskrivelig flott, mente Mariann Thomassen.

- Stemmen din kan man varme seg på, sa Benedicte Adrian.

Men etter fredagens program var Bjørn Johan selv, mer opptatt av at Anne Roalkvam hadde gått ut.

- Det er veldig trist at Anne røk. Hun er en dritkul jente. Hun, Timian, Kim Rune og jeg har blitt veldig gode venner og har hatt det kult sammen. Jeg synes hun tok dette veldig sporty, sier han til Seher.no.

LES OGSÅ: Marius fikk flørtepåbud
LES OGSÅ: Tårevåt avskjed med Idol
LES OGSÅ: Blir Idol for kjedelig?

Se bildene fra kveldens Idol her:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer