IDOLS NYE SUPERGRUPPE: Alle tre skriver sin egen musikk, og vil skrive mye musikk sammen fremover. Etter at Isabella Leroy gikk ut av Idol, bekrefter hun at hun vil samarbeide med Timian Naastad (16) og Bjørn Johan Muri (17). Foto: Seher.no
IDOLS NYE SUPERGRUPPE: Alle tre skriver sin egen musikk, og vil skrive mye musikk sammen fremover. Etter at Isabella Leroy gikk ut av Idol, bekrefter hun at hun vil samarbeide med Timian Naastad (16) og Bjørn Johan Muri (17). Foto: Seher.noVis mer

Idols nye super-trio

- Vi skal jo gjøre så mye kule ting sammen framover, sier Isabella Leroy.

SEHER:NO: Storfavoritt Isabella Leroy (24) røk ut lørdag, men Fredrikstad-jenta var langt fra skuffet.

 

- Absolutt ikke, jeg er strålende fornøyd, sa hun til Seher.no kun få minutter etter at hun røk ut.Med Timian Naastad (16) i den høyre armen og Bjørn Johan Muri (17) i den andre smiler hun like bredt som alltid. En stor del av årsaken til det er nettopp de to tidligere konkurrentene.


- Vi skal jo gjøre så  mye kule ting sammen framover, sier hun til Seher.no.


Isabella har tidligere avslørt til Seher.no at de tre allerede har begynt å skrive noen låter sammen midt oppi Idol-sirkuset. Men nå er det klart at det var bare starten på et langvarig musikalsk samarbeid.

De tre ser ut til å være tre veldig forskjellige typer, men Isabella forteller derimot at det er de store likhetene som har ført til samarbeidet.
 

- Vi er ganske like som personer, vi er veldig flinke til å fokusere på positive ting. Og vi skriver mye musikk, og skriver mye om de samme tingene, sier Isabella.

 

Dette er derimot ikke den førsten gangen tre populære Idol-finalister danner gruppe.

Mange husker kanskje mange husker Truong Toan Tong fra 2004-runden,samt David Bakke og Thomas Frantzen fra 2005-runden. De tre startet BWY, Black White and Yellow.

Gutta har foreløpig hatt en hitsingel " I wanna see you dance ", som attpåtil solgte til platina. 

I fjor holdt de blant annet en svært populær konsert under Norway Cup på Ekebergsletta, men siden har publikum sett lite til trioen.

I tillegg finnes det enda mer kjente samarbeidet mellom World Idol Kurt Nilsen og Idol-Ali (Alejandro Fuentes) i "De nye gitarkameratene", som tjente inn 24 millioner ifjor. Riktignok inkluderte kvartetten også to artister som ikke ble kjente gjennom Idol, Espen Lind og Askil Holm.

LES OGSÅ: Nå blir det mer Idol