Idols nye programlederpar

Når Idol 2007 sparkes i gang, er det med nye programledere - og eldre deltakere!

RADIOSTJERNE: Kyrre Holm Johannessen gjør som P3-kollega Marte Stokstad og blir programleder for Idol 2007. Foto: NRK
RADIOSTJERNE: Kyrre Holm Johannessen gjør som P3-kollega Marte Stokstad og blir programleder for Idol 2007. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: P3-profilene Marte Stokstad og Kyrre Holm Johannessen tar over etter Solveig Kloppen og Kåre Magnus Bergh, og blir programledere for årets utgave av Idol.


- Jeg ser ikke bort fra at Marte foreslo meg som Idol-makker, sier Kyrre til Dagbladet. Mens det lenge har vært klart at hans P3-kollega har vært klar for TV 2-programmet, fikk den mannlige halvdelen av duoen ifølge VG tilbudet fredag forrige uke.


- Jeg er veldig glad, men trist over å skulle slutt i P3 som jeg har jobbet for i ni år, sier han til avisen.


LES OGSÅ: Kyrre gifter seg med komiker-kjæresten


Men det er ikke bare programlederne som er nye. Den øvre aldersgrensen for deltakerne økes med 10 år, og dermed kan lovende artister helt opp til 38 år få prøve seg foran juryen.


Jan Fredrik Karlsen og Asbjørn Slettemark har allerede takket ja til å være med i årets dommerpanel. Hvem de andre jurymedlemmene blir, vil ifølge VG være klart i midten av mars.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer