«Idol»-vinneren giftet seg

Kjartan Salvesen ble «truffet av lynet» da han fikk se sin kommende kone.

LYKKELIG GIFT: Tidligere «Idol»-vinner Kjartan Salvesen har giftet seg med sin kjære Cathrine i en romantisk seremoni i vakre Toscana i Italia. I ukens Se og Hør kan du se flere bilder fra bryllupet! Foto: Privat
LYKKELIG GIFT: Tidligere «Idol»-vinner Kjartan Salvesen har giftet seg med sin kjære Cathrine i en romantisk seremoni i vakre Toscana i Italia. I ukens Se og Hør kan du se flere bilder fra bryllupet! Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Ga sitt «ja» i Italia!

For ti år siden vant Kjartan Salvesen (37) «Idol» på TV 2, men det er nok først nå «I'm standing tall»-sangeren for alvor føler seg kry.

Nylig giftet han seg nemlig med sin kjære Cathrine Nedrelo (29) i vakre Toscana, og Kjartan  har selvsagt bare lovord å komme med om den vakre bruden.

– Tårene kom før Cathrine kom ned trappen. Snakk om å bli truffet av lynet. Hun så ut som en engel fra Toscana i nydelig kjole, avslører Kjartan overfor Se og Hør.

I likhet med norske kjendisbruder som Jenny Skavlan (28) og Isabel Ødegård (37), hadde Cathrine valgt en kortermet brudekjole. Kjolen var fra det australske merket Grace Loves Lace, en fin, personlig detalj ettersom bruden har studert i Australia.

LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Kjartan og Cathrines bryllup. Foto: Faksimile Se og Hør
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Kjartan og Cathrines bryllup. Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

Se alle de flotte bildene fra det intime bryllupet i ukens Se og Hør, som er i salg nå!

- Akkurat da hun kom ut i døråpningen, braket det torden
fra himmelen. For en timing, for et syn. Tidenes øyeblikk, forteller Kjartan begeistret i tirsdagens Se og Hør.

Den sympatiske 37-åringen, som i dag er ansatt i Viking fotballklubb og er fast speaker på Viking stadion, beskriver kona som «alt han trenger». I mai ble de to foreldre til sønnen Alexander (5 mnd.)

Kjartan Salvesen har sønnen Hugo (8) og Leon (6) fra et tidligere forhold.

Les mer om Kjartan og Cathrines store dag i Se og Hørs tirsdagsutgave.

LES OGSÅ: Delte brudevalsen med fansen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer