INNLAGT HER: Den tidligere Idol-vinneren skal ha blitt lagt inn på Carolinas Medical Center, men får mest sannsynlig forlate stedet om kort tid. Foto: All Over Press
INNLAGT HER: Den tidligere Idol-vinneren skal ha blitt lagt inn på Carolinas Medical Center, men får mest sannsynlig forlate stedet om kort tid. Foto: All Over PressVis mer

Idol-vinner fraktet til sykehus

- Hjertet hennes er knust, og hun er meget lei seg, forteller Fantasia Barrinos talsperson.

SEHER.NO: Fantasia Barrino (26), som vant «America Idol» i 2004, ble mandag fraktet til sykehus i North Carolina etter å ha tatt en overdose med tabletter. Episoden finner sted midt i en stygg skilsmissesak, skriver TMZ.

Barrinos tilstand er nå stabil, og det forventes at hun snart slipper ut av sykehuset, opplyser talspersonen hennes til nettstedet.

Det var tidligere denne uka at Barrinos navn dukket opp i skilsmissepapirene fra kona til R&B-sangerens av og på-kjæreste Antwuan Cook. Kona, Paula Cook, sier at hun tror mannen hennes og Fantasia har laget en sex-tape.

- I går var hun totalt forfjamset av det som har kommet fram i retten, samt interessen fra media. Kort tid etterpå ble hun innlagt på sykehus etter å ha tatt en overdose av aspirin og sovepiller. Men tilstanden hennes er ikke livstruende, sier talspersonen til TMZ.

Den ikke-navngitte talspersonen hevder at Fantasia trodde på Antwaun Cook da han fortalte henne at han ikke var lykkelig i ekteskapet sitt.
 
Barrino klarte aldri å bli en like stor suksess som de tidligere «America Idol»-vinnerne Kelly Clarkson og Carrie Underwood. Men hun vant kritikernes hyllest da hun i 2007 spilte lederrollen i Broadway-musikalen «The Color Purple».

- Fantasias hjerte er knust, og hun er meget lei seg for all smerte hun har frambragt, sier talsmannen, som samtidig kaller henne for en «fighter».
 
26-åringens tredje album, «Back to Me», slippes 24. august og den andre sesongen av realityshowet «Fantasia for Real» - som handler om hennes karriere og privatliv - sparkes igang senere i år.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Skilt etter ett og et halvt års kamp