Idol-Tone til danse-Tone til MGP-Tone?

Tone Damli Aaberge skal være klar for Melodi Grand Prix, det skal også Maria Arredondo være.

NYE JAKTMARKER: Tone Damli Aaberge har tidligere vært med i både Idol og "Skal vi danse". Nå venter Melodi Grand Prix for metakjendisen.
NYE JAKTMARKER: Tone Damli Aaberge har tidligere vært med i både Idol og "Skal vi danse". Nå venter Melodi Grand Prix for metakjendisen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter å ha vært med i Idol og "Skal vi danse" skal Tone Damli Aaberge nok en gang vise frem sine talenter på TV.

Ifølge TV2Underholdning.no er Sogndals største kjendis klar for Melodi Grand Prix, hvor hun blant annet skal konkurrere mot sangfuglen Maria Arredondo.
Seher.no har gjentatte ganger forsøkt å få en kommentar fra Tones management uten å lykkes.

Tone blir imidlertid ikke den første Idol-deltageren som prøver seg i Melodi Grand Prix. I år representerte Maria Haukaas Storeng Norge i Beograd med hitlåten "Hold On Be Strong", og i år skal hun lede programmet sammen med Grand Prix-veteran Per Sundnes.

Tone Damli Aaberge har fått mye oppmerksomhet siden deltagelsen i Idol i 2005, hvor hun havnet på en andreplass bak Jorun Stiansen. Men selv om hun er blitt kåret til en av Norges mest sexy kvinner og har vært med i "Skal vi danse" på TV 2, har ikke suksessen vist seg på platesalget.

Oppfølgeralbumet "Sweet Fever" ble en flopp, og solgte bare 15 000 eksemplarer etter to uker i hyllene.

- Tone er blitt en metakjendis, det vil si kjent for å være kjent. Man husker til slutt ikke om det var dansefeber, nakenbilder på stranden eller vinner av Idol hun var. Hun har en litt utydelig profil som plateartist, har P3s musikksjef Håkon Moslet tidligere uttalt til VG.

Musikkjournalist Tor Milde er enig med Moslet.

- Tone er mer lettkledd enn hun er en sangerinne, hun stiller opp på alt, viser frem kjæresten, stiller opp i TV-reklamer og bikini i ukeblader, uttalte Milde til Seher.no om Tones plateflopp.

Men nå kan kanskje den tidligere Idol-sangeren få fart på karrieren igjen med Grand Prix-deltakelse.

Har du tips om norske artister? Tips oss på [email protected]

LES OGSÅ: Viste sin kjærlighet i København

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer