Illustrasjonsbilde Foto: SCANPIX
Illustrasjonsbilde Foto: SCANPIX Vis mer

Idol-stjerne kastet på glattcelle

Den kvinnelige Idol-kjendisen ble tatt på fersken da hun stjal klær, vesker og sko. Sangeren måtte tilbringe 17 timer i arresten.

SEHER.NO: Idol-deltakeren som sjarmerte mange TV-seere med sin flotte stemme og smittende latter var på Buskerud Storsenter like utenfor Drammen, da betjeningen i flere butikker oppdaget at hun stjal varer.

- Plutselig ser jeg en kvinne i rullestol som krangler med en vekter. Jeg kikker et lite øyeblikk på henne og ser at det er en Idol-kjendis som blir tatt for naskeri, forteller et øyenvitne til Se og Hør.

- Hun gjorde motstand og nektet å reise seg fra rullestolen. Det er kanskje ikke så rart, fordi hun satt på alt tyvgodset. Jeg hørte også at hun skjelte ut noen av de ansatte i butikken som hun tok varer fra, sier vitnet.

Politiet rykket ut siden vekterne hadde store problemer med å få kontroll på kvinnen. De valgte å sette henne på glattcelle fordi hun var så urolig, der ble hun sittende natten over og slapp ikke ut før etter 17 timer.

Etter det Se og Hør erfarere opplyste kvinnen at hun har vært tyv siden 13-årsalderen.

- Jeg kan bekrefte at forholdet er anmeldt av fire ulike butikker. Kvinnen har fått et forelegg på 6000 kroner for naskeri, forteller lensmann Øyvind Aas i Nedre Eiker til Se og Hør.

Idolstjernen har vedtatt forelegget, men ønsker ikke kommentere saken overfor Se og Hør.