FORTSATT FORELSKET: "Idol"-paret Aleksander Denstad With og Vivian Sørmeland har flyttet til Kolbotn, og koser seg som aldri før. Foto: Se og Hør/Fotograf Tor Lindset
FORTSATT FORELSKET: "Idol"-paret Aleksander Denstad With og Vivian Sørmeland har flyttet til Kolbotn, og koser seg som aldri før. Foto: Se og Hør/Fotograf Tor LindsetVis mer

Idol-paret kjøpte hus

Men Aleksander og Vivian vil vente med barn.

SEHER.NO: Idol-paret Aleksander Denstad With (20) og Vivian Sørmeland (22) har flyttet inn i enebolig på Kolbotn utenfor Oslo. Ifølge Her og Nå stortrives paret i sitt nye hjem, som er på hele 160 kvadratmeter og kostet 2,9 millioner kroner. Det er 250.000 over prisantydning. 

- Vi satser på musikken begge to, men det er hyggelig å ha kommet seg litt ut av sentrum, sier paret, som gjorde stor suksess i 2006-versjonen av "Idol".

Men å etablere en familie har Aleksander og Vivian ennå ikke planer om - selv om de gjerne skulle ønske seg en liten "krabat" i huset.

- Vi snakker om alt, men har ingen planer om barn ennå. Hund derimot, det kunne kanskje vært noe. Vi har snakket mye om en hund, vi må bare finne ut hvilken rase som passer oss best, forteller Aleksander til bladet.

LES OGSÅ: With er vilt populær