- Idol ødela forholdet

Kurt Nilsen innrømmer at all suksessen etter Idol førte til brudd med barndomskjæresten Kristine.

SUKSESS: Kurt har høstet stor suksess etter Idol, både som soloartist og med Gitarkameratene. Foto: SCANPIX
SUKSESS: Kurt har høstet stor suksess etter Idol, både som soloartist og med Gitarkameratene. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Suksessen Kurt Nilsen (29) opplevde etter at han vant Idol i 2003 bidro til at hans 11-årige samboerskap tok slutt.


Han og barndomskjæresten Kristine hadde vært sammen i elleve år, men da Kurt plutselig fikk 310 reisedøgn i året etter Idol, slet det på forholdet.


- Det blir ikke så enkelt når det sitter ei hjemme og venter. Jeg var bare innom for å vaske klær og kose med ungene, før jeg måtte dra igjen, forteller Kurt til Dagbladet, og legger til at han ikke angrer på de valgene han tok.


- Nei. Hadde jeg ikke grepet sjansen, ville jeg ikke vært her jeg er nå. Da hadde jeg ikke fått lagd denne platen eller den forrige. Det er ikke sikkert det ville blitt noe av musikken i det hele tatt, sier Kurt til Dagbladet.


Men han innrømmer at Idol bidro til at forholdet til barndomskjæresten tok slutt.


- Både og - det skal jeg ikke legge skjul på. Yrket er krevende, og det finnes ingen fasit på hvordan man skal få det til å gå rundt. Det er en utfordring, men en utfordring jeg er villig til å ta.


I dag er Kurt Nilsen lykkelig gift med Kristin, og sammen har de sønnen Lukas (1).


- Sivilstatusen er toppers nå! Jeg er en forelsket mann med ei fantastisk kone. Vi har en trygg greie, og Kristin visste hva hun gikk til - hvor hun hadde meg - da vi ble sammen, sier han.


LES OGSÅ: Kurt bygger gitarhytte


 


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer