«Idol»-Oda giftet seg

Gikk til alters et halvt år etter hun ble kjent med ektemannen.

«X FACTOR»: I 2010 prøvde Oda seg i den norske versjonen av det populære TV-programmet «X Factor». Foto: Anders Myhren/Seoghør.no
«X FACTOR»: I 2010 prøvde Oda seg i den norske versjonen av det populære TV-programmet «X Factor». Foto: Anders Myhren/Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Bergensjenta Oda Evjen Gjøvåg (24) ble TV-profil da hun kom til «Idol»-finalen i 2006.

Siden har hun prøvd lykken både på Bali og i USA, samt på norske «X Factor» i 2010. Hun venter fortsatt på det store artistgjennombruddet, men privat går det så det suser.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

I en privat og intim seremoni i Los Angeles 12. desember giftet hun seg med Adam Jacobson, en amerikansk musiker og modell hun ble kjent med i juni!

- Noen vil kanskje mene at det har skjedd fort, men for min del føles det som jeg har kjent Adam hele livet, skrev «Idol»-Oda på sin blogg etter at de forlovet seg i august, to måneder etter at Amors piler traff blink.

Paret planlegger en større bryllupsseremoni til våren.

Oda var tidligere sammen med Jonas Thomassen (23), som ble kjent da han sang seg til andreplassen under «Idol» samme året som hun deltok.
 
VINN FLOTTE PREMIER - SE VÅR JULEKALENDER HER
 


LES OGSÅ: Alejandro Fuentes er forlovet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer