NY SINGEL: Sindre Dybvikstrand lanserer ny singel live på "God Morgen Norge" førstkommende torsdag.
NY SINGEL: Sindre Dybvikstrand lanserer ny singel live på "God Morgen Norge" førstkommende torsdag. Vis mer

Idol med singel og ny kjæreste

- Jeg har fått meg den mest fantastiske kjæresten, sier "Idol"-deltager Sindre Dybvikstrand. Torsdag synger han på TV igjen.

SEHER.NO: Førstkommende torsdag lanserer tidligere "Idol"-deltager Sindre Dybvikstrand (25), fra Ålesund, sin andre offisielle singel på TV 2s "God Morgen Norge".

Unggutten, som røk ut av "Idol" under wildcard-sendingen i fjor høst, fikk platekontrakt med Lydbølgen i Kristiansand etter programdeltagelsen. Og i desember 2007 ga han ut sin aller første singel, en coverversjon av Jason Mraz-låten "I'm Yours".

Skrevet selv
Denne gangen har Sindre skrevet og laget musikken selv, og er veldig spent på folkets dom.

- "Airport" er en litt roligere låt. Det er en dyp sang, samtidig så er det en låt jeg håper folk kan relatere til, og som kan bety noe for dem. At den snakker til folk, sier Dybvikstrand til Seher.no.

I desember i fjor kunne Seher melde at Dybvikstrand også jobber med en plate, og planen er fortsatt at den skal komme ut til høsten. Forhånentligvis i løpet av august/september.

- Ja, vi jobber frem mot en plate. Hele sommeren er booket til innspillinger, så vi håper den er klar til august/september, men det spørs vel litt på kreativiteten, humrer Sindre.

Men det er ikke bare ny singel som har skjedd i livet til Sindre siden sist.

- Fantastisk kjæreste
I et intervju med Seher i fjor innrømmet 25-åringen at han var litt forelsket, men at han fortsatt var singel.

Slik er det ikke nå lenger...

For forelskelsen utviklet seg, og Dybvikstrand har nå fått seg kjæreste.

- Hehe, ja, det stemmer det. Jeg har fått meg den mest fantastiske kjæresten, humrer han, men vil ikke si noe særlig mer.

Nervøs før tv-opptreden
Men til tross for at han nå, gjennom "Idol", burde være vant til tv-opptredener, innrømmer unggutten at han er svært spent på torsdagens "God Morgen Norge"-sending.

- Ja, jeg er jo litt nervøs. Både for opptredenen og for kritikerne. Det er en stund siden sist jeg var på tv, og med "Idol" ble man bare kastet ut i det. Jeg tror egentlig man aldri blir helt vant til det der, og med "God Morgen Norge" foregår alt live, så det er ikke rom for feil. Så ja, jeg kommer nok til å ha litt nerver, sier han.

Singelen "Airport" lanseres på norske radiokanaler førstkommende torsdag, og vil blant annet bli tilgjengelig for kjøp på iTunes.

LES OGSÅ: - Småforelsket singel-debut

Se Sindres første "Idol"-audition nedenfor: