NYBAKTE FORELDRE: Artistene Linnea Dale og Thomas Aslaksen har blitt foreldre for første gang. Her fotografert under Elle-festen i 2015. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
NYBAKTE FORELDRE: Artistene Linnea Dale og Thomas Aslaksen har blitt foreldre for første gang. Her fotografert under Elle-festen i 2015. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Linnea Dale og Thomas Aslaksen:

«Idol»-Linnea har blitt mamma for første gang

- Verdens vakreste er født og vi er nå tre.

Publisert

(Se og Hør): I 2014 ble det kjent at artist Linnea Dale (26) hadde funnet lykken med en annen musiker, nemlig trommeslager Thomas Aslaksen (33). Dermed kunne landets medier melde om søt musikk.

I fjor sommer giftet paret seg, og et år senere kunne Linnea avsløre at en baby var på vei. Den tidligere «Idol»-deltakeren la ikke skjul på at alt har gått etter planen.

- Graviditeten har gått veldig bra. Jeg har vært i god form. Vi gleder oss til babyen kommer, sa Linnea til Se og Hør under sesongpremieren til TV 2-serien «Okkupert» i oktober.

Nå har paret endelig blitt foreldre for første gang. Thomas formidlet den gledelige nyheten på Instagram.

Saken fortsetter nedenfor.

For en jobb av Linnea. Har ikke ord. Verdens vakreste er født og vi er nå tre! ❤️

Et innlegg delt av Thomas Aslaksen (@thomas_aslaksen)

«For en jobb av Linnea. Har ikke ord. Verdens vakreste er født og vi er nå tre», skriver Linnea ektemann til bilde.

Linnea og Thomas har foreløpig ikke svart på Se og Hørs henvendelser.

- Trommesett til barnet

Thomas er trommeslager i bandet til Bigbang-høvdingen Øystein Greni (43). Han spiller også sammen med sin yngre bror, Jonas Alaska (29).

Linnea har tidligere herjet VG-lista som gjestevokalist på Donkeyboy-sangene «Ambitions», «Sometimes» og «Awake», før hun valgte å gå egne veier.

Med to artistforeldre, er det neppe noen som blir overrasket om babyen får en musikalsk oppvekst.

Det kunne Linnea også røpe til Se og Hør i oktober. Da tøyset artisten om at instrument allerede var blitt bestemt.

PÅ SCENEN: Linnea Dale deltok med «High Hopes» i Melodi Grand Prix i 2014. Her fotografert under generelprøve Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
PÅ SCENEN: Linnea Dale deltok med «High Hopes» i Melodi Grand Prix i 2014. Her fotografert under generelprøve Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer

- Jeg vet ikke hva slags mamma jeg blir. Mannen min har i hvert fall lyst til å kjøpe et mini-trommesett ...

- Det er det eneste vi har planlagt så langt. Så får vi ta det derfra, sa Linnea lattermildt.

Glad i nakenhet

Linnea Dale var deltaker i TV 2-programmet «Idol» i 2007, men hun ble stemt ut rett før finalen. Den gang var det Glenn Lyse (43) som vant sangkonkurransen.

I 2014 deltok hun i Melodi Grand Prix med låten «High Hopes». I forbindelse med innspillingen av musikkvideoen sa hun den gang til Dagbladet at hun er komfortabel med å være naken.

- Jeg og stylisten min lekte oss med forskjellige uttrykk, og endte opp med en lettkledd variant. Jeg er veldig glad i nakenhet og syns videoen har blitt veldig fin, sa hun.

LES OGSÅ: Gustav Magnar (24) er Norges rikeste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer