PAUSE: Etter Idol blir det TV-pause for Kyrre. TV 2 vet ikke om han kommer på skjermen igjen. Foto: Anders Myhren/Seher.no
PAUSE: Etter Idol blir det TV-pause for Kyrre. TV 2 vet ikke om han kommer på skjermen igjen. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Idol-Kyrre uten oppdrag

Idol-programleder Kyrre har ingenting på programmet.

SEHER.NO: Etter en høst på TV i beste sendetid står KyrreHolm Johannessen (34) uten oppdrag. Han har kontrakt med TV 2 litt fremover, men kanalen har ikke tenkt å bruke ham til noe.

– Vi er alltid avhengige av å finne konsepter som passer og har mange flinke programledere i stallen vår. Vi kan ikke betale folk som ikke er på skjermen, sier programdirektør Nils Ketil Andresen til budstikka.no.

Andresen er positiv til Kyrre.

– Han blir hos oss til godt utpå våren. Vi teller på knappene om det blir ny "Idol"-sesong, forteller Andresen.

Kyrre selv tar situasjonen med ro.

– Jeg blir ikke arbeidsledig. Først skal jeg ha en god juleferie, og så drar jeg på ny ferie med kona etter nyttår, sier Kyrre til budstikka.no.Kyrres bedre halvdel er ingen ringere enn komiker Lisa Tønne

"Idol"-makker Marte Stokstad (29) skal på nyåret i gang med storsatsingen "Norske Talenter". Hun leder programmet med Sturla Berg-Johansen (40).

– Det er litt som at en ekskjæreste får seg type. Litt sånn "jeg husker da vi var sammen og hvordan vi var", sier Kyrre, som understreker i budstikke.no at han tror det blir et godt program.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.