BEGYNTE Å GRÅTE: Kim Rune klarte ikke å holde tårene tilbake da han gikk videre til Idols finalerunder. Nå frykter han stemmeproblemer skal sende ham ut av Idol. Foto: SCANPIX
BEGYNTE Å GRÅTE: Kim Rune klarte ikke å holde tårene tilbake da han gikk videre til Idols finalerunder. Nå frykter han stemmeproblemer skal sende ham ut av Idol. Foto: SCANPIXVis mer

Idol-Kim Rune er syk

Idol-favoritten frykter stemmen skal ryke under sending.

SEHER.NO: Ifølge avisa Telen, har 17-åringen fra Heddal lidd seg gjennom øvingene til fredagens finalerunde med kaldsvetting, hes stemme og liten energi.

- Uff, jeg er fryktelig spent på hvordan det går fredag altså. Jeg håper bare at den holder gjennom sangen, sier Kim Rune Hagen til Telen.no.

Den kraftfulle sangeren har tidligere fått mye oppmerksomhet på grunn av homo-rykter som har svirret rundt ham, men disse har han bare ledd av.

Istedenfor fokuserer han nå all energi på å bli kvitt sykdommen, som i verste fall kan være et tilbakefall av kyssesyken han slet med i fjor høst.

- Jeg har ikke blitt helt 100 prosent etterpå. Det henger liksom i. Men jeg håper jo at dette som jeg har fått nå bare er en slags forkjølelse, sier heddølen, som i morgen skal synge Bon Jovi-låten "Living on a prayer".

Se hva resten av idolene skal synge her!

LES OGSÅ: Hit reiser Idolene!

Bildespesial: Her er kveldens deltagere og sangen de skal synge: