Idol-Isak har en plan B

Isak Heim Knutsen vil bli advokat.

HAR PLANEN KLAR: Isak Knutsen Heim vil satser på en karriere som advokat dersom ikke musikkdrømmen brister.  Foto: Stella Pictures
HAR PLANEN KLAR: Isak Knutsen Heim vil satser på en karriere som advokat dersom ikke musikkdrømmen brister. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se videointervju med Isak nederst i saken!

SEHER.NO: Isak Knusten Heim (16) har fått mye skryt under og mange fans under «Idol»-sendingene denne høsten. Fredag kveld mente dommeren Hans-Erik Dyvik Husby at han leverte sin beste prestasjon så langt i talentprogrammet med sin tolkning av Phil Collins låten «In the air tonight». På tross av all rosen har 16-åringen planen klar dersom han skulle ryke ut.

- Fra jeg var liten har jeg hatt planer om å bli advokat. Det er fortsatt et mål om jeg ikke skulle lykkes med musikken, sier han til Seher.no.

Isak forteller at han er fascinert av det norske rettssystemet.

- Det virker veldig spennende å sette seg inn i grunnmuren bak rettsystemet vårt, og advokat virker som et bra yrke. Å være en del av det og påvirke rettssystemet høres ut som en veldig bra jobb. 

Knutsen understreker likevel at han foreløpig satser alt på en musikkarriere.

- Akkurat nå dedikerer jeg livet mitt til musikk.

Dersom han satser på en karriere i rettssalen venter det mange år med krevende studier. Isak forteller at han liker å gå på skolen, men at det nå er vanskelig å fokusere på lekser og studier.

- Jeg får ikke gjort alt jeg skal, men jeg prøver å henge med på begge deler. Lærerne er veldig forståelsesfulle.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Tar nok litt tid å komme tilbake til hverdagen 

Se videointervju her:[obj:media:10376]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer