DONKEYBOY: I 2009 vant gruppa tre Spellemannpriser. Låten «Ambitions», som de gjorde i samarbeid med «Idol»-deltageren Linnea Dale, lå 13 uker på førsteplass på VG-lista. Brødrene Cato og Kent står som nummer en og to fra høyre. Foto: FAME FLYNET
DONKEYBOY: I 2009 vant gruppa tre Spellemannpriser. Låten «Ambitions», som de gjorde i samarbeid med «Idol»-deltageren Linnea Dale, lå 13 uker på førsteplass på VG-lista. Brødrene Cato og Kent står som nummer en og to fra høyre. Foto: FAME FLYNETVis mer

«Idol»-Isak får hjelp av Donkeyboy

- Isak stakk seg ut. Jeg følte at det var noe med ham, sier brødrene Sundberg.

SEOGHØR.NO: I 2011 var Isak Knutsen Heim (17) en av de aller mest populære deltagerne under Idol, og endte på en tredjeplass i konkurransen.

Men det var ikke bare publikum og dommerne som falt for Heims sangstemme. Også brødrene Cato (31) og Kent (28) Sundberg, bedre kjent fra bandet «Donkeyboy», så potensialet i unggutten.

- Isak stakk seg ut. Jeg følte at det var noe med ham, akkurat som jeg følte med Linnea. Man merket at det var noe. Isak er den mest talentfulle jeg har jobbet med når det kommer til låtskriving, forteller Cato til VG.

Duoen tok kontakt med Isak i fjor sommer og sammen har de nå spilt inn åtte-ni låter.

- Jeg har blitt involvert mye mer enn det jeg hadde forventet på forhånd. Det gir meg mye glede å få vært med på prosessen, og ikke minst får jeg lært veldig mye. Det er lettere å stå for en låt når du har vært med å lage den selv, sier Isak til avisa.

Mandag ble låta «Crossroads» sluppet og i oktober ventes debutalbumet å komme.LES OGSÅ: - Han er bare en rekvisitt