Henrik Mortensen ble svært profilert gjennom Idol. Det de fleste ikke vet, er at han også fikk seg kjæreste mens programmet pågikk.  Foto: WERNER JUVIK/Se og Hør
Henrik Mortensen ble svært profilert gjennom Idol. Det de fleste ikke vet, er at han også fikk seg kjæreste mens programmet pågikk. Foto: WERNER JUVIK/Se og HørVis mer

«Idol»-Henrik står frem som homofil

- Jeg vil at vi skal kunne gå ned Karl Johan og holde hender, som alle andre. Det gleder jeg meg til, sier Henrik Mortensen.

SEHER.NO: - Jeg vil at vi skal kunne gå ned Karl Johan og holde hender, som alle andre. Det gleder jeg meg til!

Henrik Mortensen (17) ventet til etter «Idol» med å stå frem som homofil.

– Jeg mente det ville virke forstyrrende. I «Idol» ønsket jeg å være artist – ikke homofil, forklarer Henrik til Se og Hør.

Midt under «Idol», 11.11.11 ble han kjæreste med Niklas Olausson (19), som han møtte før TV-konkurransen begynte. «Idol»-finalisten har nettopp fortalt de hjemme at han er homofil.

– Der var det ingen problemer, men det visste jeg. Vi har et åpent sinn i min familie. Mine nærmeste støtter meg uansett. Jeg har en fantastisk familie, sier Henrik til Se og Hør.

Les hele intervjuet og se bildene av det lykkelige paret i Se og Hørs store julenummer.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg vil ikke bli bedømt etter utseende