«Idol»-Henrik står frem som homofil

- Jeg vil at vi skal kunne gå ned Karl Johan og holde hender, som alle andre. Det gleder jeg meg til, sier Henrik Mortensen.

Henrik Mortensen ble svært profilert gjennom Idol. Det de fleste ikke vet, er at han også fikk seg kjæreste mens programmet pågikk.  Foto: WERNER JUVIK/Se og Hør
Henrik Mortensen ble svært profilert gjennom Idol. Det de fleste ikke vet, er at han også fikk seg kjæreste mens programmet pågikk. Foto: WERNER JUVIK/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Jeg vil at vi skal kunne gå ned Karl Johan og holde hender, som alle andre. Det gleder jeg meg til!

Henrik Mortensen (17) ventet til etter «Idol» med å stå frem som homofil.

– Jeg mente det ville virke forstyrrende. I «Idol» ønsket jeg å være artist – ikke homofil, forklarer Henrik til Se og Hør.

Midt under «Idol», 11.11.11 ble han kjæreste med Niklas Olausson (19), som han møtte før TV-konkurransen begynte. «Idol»-finalisten har nettopp fortalt de hjemme at han er homofil.

– Der var det ingen problemer, men det visste jeg. Vi har et åpent sinn i min familie. Mine nærmeste støtter meg uansett. Jeg har en fantastisk familie, sier Henrik til Se og Hør.

Les hele intervjuet og se bildene av det lykkelige paret i Se og Hørs store julenummer.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg vil ikke bli bedømt etter utseende  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer