Idol-frieri på gresk øy

Jan Fredrik Karlsen og Janne Formoe er gifteklare.

SJARMERENDE: Den ettertraktede skuespilleren Janne Formoe er i vinden som aldri før. Nå er hun igang med innspillingene av en ny norsk film.  Foto: Scanpix
SJARMERENDE: Den ettertraktede skuespilleren Janne Formoe er i vinden som aldri før. Nå er hun igang med innspillingene av en ny norsk film. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Jan Fredrik Karlsen (34) og Janne Formoe (31) reiste nylig på ferie til en romantisk gresk øy.


Stemningen var tydeligvis så bra at Jan Fredrik fant ut at det rette øyeblikket for å fri til vakre Janne var kommet. Og svaret lot ikke vente på seg!


- Det er kjempehyggelig, og alle gleder seg med Jan Fredrik og Janne! De har det så fint sammen, og dette var sommerens flotteste nyhet, sier en informert kilde til Se og Hør.


Paret har det siste året hatt et meget turbulent forhold. De flyttet fra hverandre før jul i fjor, men noen måneder senere fant de tilbake til hverandre.


Pappa Terje Formoe (57) uttalte seg i VG om bruddet og gjenforeningen.


- Slike ting må vi gå gjennom i livet, vi må prøve og feile. Det var tydeligvis feil at Janne og Jan Fredrik brøt med hverandre, og derfor er det fint at de nå er sammen igjen. Det viktigste er at de er lykkelige.


LES OGSÅ: Karlsen tilbake til start

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer