DRISTIG: Linda Steen stod i rampelyset under «Idol» i 2007. Denne uken vakte hun igjen oppsikt, etter at hun delte et lettkledd bilde av seg selv på Facebook. Foto: TV 2/Privat
DRISTIG: Linda Steen stod i rampelyset under «Idol» i 2007. Denne uken vakte hun igjen oppsikt, etter at hun delte et lettkledd bilde av seg selv på Facebook. Foto: TV 2/PrivatVis mer

Idol-finalist kaster klærne på Facebook

- Nå puster jeg Tone i nakken, sier Linda Steen.

SEOGHØR.NO: Musikeren Linda Steen (22) fra Porsgrunn fikk mye oppmerksomhet da hun i 2007 havnet på 6. plass i «Idol» på TV 2.

Mandag var det imidlertid ikke musikken som vakte oppsikt, da hun la ut et svært lettkledd bilde av seg selv på sin Facebook-side.

Bildet -  hvor hun poserer i en hvit BH og trange tights - har fått en rekke «likes», og kommentarene strømmer inn til Linda.

Til Seoghør.no sier den tidligere «Idol»-finalisten at hun bare synes det er gøy å dele bildet.

- Facebook er min blogg, for å si det sånn. Jeg tok bildet selv før vi skulle ut på byen. Jeg hadde nok drukket litt rødvin, sier hun med et smil.

Linda - som havnet bak blant andre Bjørn Johan Muri og vinneren Glenn Lyse i «Idol»-finalerunden i 2007, spøker også med at hun gjerne vil følge i modellfotsporene til nåværende dommer Tone Damli.

- Nå puster jeg Tone i nakken, ler sangstjernen til Seoghør.no.

Linda har siden «Idol» jobbet som treningsinstruktør på High Energy Downtown Sportssenter i Porsgrunn.

LES MER: Tone fikk luksusgave