ÅRETS PROGRAMLEDERE: Bertine Zetlitz, Marion Ravn, Hans-Erik Dyvik Husby og Gunnar Greve blir her presentert av TV 2-profilen Else Kåss Furuseth (t.v.). Foto: Stella Pictures
ÅRETS PROGRAMLEDERE: Bertine Zetlitz, Marion Ravn, Hans-Erik Dyvik Husby og Gunnar Greve blir her presentert av TV 2-profilen Else Kåss Furuseth (t.v.). Foto: Stella Pictures Vis mer

«Idol»-dommerne mottar refs

- Det blir liksom ingen temperatur, sier Tor Milde.

Publisert
SEHER.NO: Den tidligere «Idol»-dommeren Tor Milde refser høstens dommere i det populære TV 2-showet. Han mener de nye dommerne fremstår som en kompisgjeng som er altfor enige med hverandre.

Det er Hans-Erik Dyvik Husby (39), Bertine Zetlitz (36), Gunnar Greve (29) og Marion Ravn (27) som sitter i dommerpanelet i høstens runde av talentshowet.

- Det er ikke direkte kjedelig, for alle fire har gode kommentarer og er helt klart dyktige i sitt fagfelt. Men alle er så enige, og det blir liksom ingen temperatur, sier Milde til VG.

Milde skal dekke programmet for avisen, og har fått tilgang på de fire første programmene. Det første går på TV i kveld, tirsdag.

- Jeg forventer litt mer egne meninger, uten at jeg skal beskylde dem for å ha blitt styrt av Monster eller TV 2, sier Milde.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Det er et lukket kapittel i livet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer