Idol-dommeren gjorde «comeback» på scenen

Ole Evenrud hyllet norske 80-tallshelter.

IDOL-DOMMERPANEL: I 2005 var Ole Evenrud dommer i Idol, sammen med Tone-Lise Skagefoss, David Eriksen og Tor Milde. Idol gjør comeback på TV 2 denne høsten. Foto: SCANPIX
IDOL-DOMMERPANEL: I 2005 var Ole Evenrud dommer i Idol, sammen med Tone-Lise Skagefoss, David Eriksen og Tor Milde. Idol gjør comeback på TV 2 denne høsten. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken!

SEHER.NO:
Ole Evenrud var en av Norges mes populære artister på 80-tallet, under artistenavnet Ole I'Dole og med hits som «Det vakke min skyld», «Hvis jeg var gud» og «Sayonara».

For senere generasjoner er artisten likevel mest kjent som Idol.-dommer - og som dommer i Se og Hør Sommerstjerner i fjor og i år.

Lørdag gjorde 48-åringen comeback på scenen under Bedemarten i Sarpsborg, foran 1700 begeistrede publikummere. Musikalsk tema var «Tilbake til 80-tallet»

Evenrud fikk publikum med på allsang, da han samg en medley av norske 80-tallshits, fra Jahn Teigens «Optimist», via Marius Müllers «Den du veit» og Kids «Forelska i lærer'n», til DumDum Boys' «Splitter pine».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Åtte Idol-sendinger på elleve dager

Se video nederst i her:

[obj:media:9886]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer