DØDE: Levi Kereama ble svært populær i hjemlandet etter Idol-suksessen i 2003. I helgen døde han etter et fall fra en hotellbalkong.
DØDE: Levi Kereama ble svært populær i hjemlandet etter Idol-suksessen i 2003. I helgen døde han etter et fall fra en hotellbalkong.Vis mer

Idol-deltager falt i døden

- Han elsket livet og musikken, sier medlem av familien.

SEHER.NO: Bare timer etter å ha deltatt på en musikkfestival i Brisbane skal den tidligere australske Idol-deltageren Levi Kereama (27) ha falt ned fra en hotellbalkong i Brisbane.

27-åringen døde av fallet.

Keremea ble nummer seks i den første runden av Idol i Australia i 2003. Han ble svært populær hos jentene på grunn av utseendet og sin unike stemme. Han ble kjent for å elske R&B og musikkarrieren tok av da han og brødrene dannet R&B-gruppa Lethbridge og fikk platekontrakt i 2004.

Da nyheten om dødsfallet ble kjent ble det raskt opprettet støttesider på nettsamfunnet Facebook.

Nå har Amanda Nikolovski fra familien postet et innlegg hvor hun demper ryktene som har gått etter dødsfallet.

- På grunn av usanne rykter og overdrevne historier ønsker jeg nå på vegne av familien å fortelle sannheten. Levi Kereama tok ikke sitt eget liv, slik det er blitt skrevet. Undersøkelser har vist at Levis tragiske dødsfall var en ulykke. Han hadde ikke opptrådt på festivalen, men var der bare som deltager for å ha en hyggelig dag sammen med sine venner.

Dessuten ønsker vi å gjøre det klart at Levi ikke led av depresjoner.

Han var lykkelig, utadvent og en kjærlig venn, bror, sønn, onkel og fetter. Han elsket å være med venner og få jobbe med sin store lidenskap - musikken, og få folk til å le.

Han blir husket som en glad sjel som elsket livet, skriver Nikolovski på en av støttesidene på Facebook.

Se video av Levis debutsingel under:


LES OGSÅ: - Jeg var mye deprimert