Idol-deltager besvimte på scenen

Produsentene stormet scenen, mens duettpartneren fortsatte å synge... Se video!

STORMET SCENEN: Idol-scenen ble raskt til et kaos, da 16-åringen Imani Handy kollapset foran kameraene onsdag. Foto: FOX
STORMET SCENEN: Idol-scenen ble raskt til et kaos, da 16-åringen Imani Handy kollapset foran kameraene onsdag. Foto: FOX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video fra Imanis dramatiske Idol-audition nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Å prøve seg på scenen i ett av verdens mest populære TV-program kan være en tøff opplevelse, og for den 16 år gamle jenta Imani Handy endte hennes audition på  verst tenkelig vis.

Da hun stod på scenen og sang duett sammen med en venn fra sin gruppe «Area 451», besvimte hun foran sjokkerte dommere og publikum i salen!

Både produsenter, ambulansepersonell og programleder Ryan Seacrest var raskt på pletten i kaoset som oppstod, og prøvde å få jenta på beina.

Den eneste som ikke lot seg affisere av oppstyret var den andre sangeren, Johnny Kyser, som fortsatte å synge helt til dommer Randy Jackson ropte «Stop, stop!»

Ifølge Radaronline.com hadde Imani også besvimt på vei til sin audition, men moren hennes hadde insistert på at hun skulle trosse kroppens signaler og gå på scenen.

Enda verre ble dagen da hun til tross for stor sympati fra salen, ikke fikk bli med videre i den populære TV-konkurransen.

Se video fra Imanis dramatiske Idol-audition nederst i artikkelen!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fikk sparken fra TV-jobben

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer