Idol-debuterte ved mammas side

En fan klappet hardere enn alle andre da Maria Mohn stod på Idol-scenen fredag...

SOLID HEIAGJENG: Maria Mohns sønn Johannes heiet ivrig på mamma da han for første gang så henne live i «Idol» fredag. I salen satt også hennes egen mamma Connie, som Maria dedikerte sangen «The Winner Takes It All» til. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
SOLID HEIAGJENG: Maria Mohns sønn Johannes heiet ivrig på mamma da han for første gang så henne live i «Idol» fredag. I salen satt også hennes egen mamma Connie, som Maria dedikerte sangen «The Winner Takes It All» til. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Maria Mohn (27) måtte fredag stå igjen på scenen som en av de tre som fikk færrest stemmer, til tross for at hun lenge har blitt regnet som en favoritt både TV-seere og dommerne.

Fredrikstad-jenta kom seg imidlertid videre på bekostning av Marlen Tjøsvoll, og etter sending var det en gratulasjon som varmet mer enn alle de andre.

For første gang var nemlig Marias alvorlig syke sønn Johannes (6) på plass for å se mamma fra tilskuerplass.

Johannes lider av sykdommen diamond blackfan, som betyr at han er avhengig av månedlige blodoverføringer for å overleve.

- Dette er første gangen han er her og han synes det er kjempegøy med alle menneskene. Også syntes han det var veldig stort å få holde en plakat for å heie på mamma, sier Maria til Seher.no, mens hun holder en smilende Johannes på armen.

Idol-finalisten- som fredag sang ABBA-låten «The Winner Takes It All» sier at også sønnen har en musiker i magen.

- Han er veldig glad i å synge. Når vi synger sammen går det ofte i Astrid Lindgren-sanger.

Maria innrømmer at hun er avhengig av god støtte fra ektemannen Ole-Henrik for å få tidskabalen til å gå opp, men er villig til å kjempe med nebb og klør for å unngå å havne i faresonen igjen neste fredag.

- Det blir mye reising frem og tilbake, men jeg har heldigvis god støtte hjemmefra. Dette er jo den store drømmen min, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vil få nytt barn for å redde sønnen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer