«Idol»-comeback for Tone?

Popstjernen skal være svært ønsket av TV 2 i dommerpanelet.

BLIR DOMMERE:  Både Hans-Erik Dyvik Husby og Marion Ravn skal være klare for å sitte i dommerpanalet. Foto: Stella Pictures
BLIR DOMMERE: Både Hans-Erik Dyvik Husby og Marion Ravn skal være klare for å sitte i dommerpanalet. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Til høsten er det klart for et gjensyn med talentprogrammet «Idol» på TV 2, og programlederne blir «X Factor»-partnerne Guri Solberg (34) og Ravi (34).

Og etter det VG erfarer er den tidligere Turboneger-vokalisten Hans-Eril Dyvik Husby (38) og fjorårets «X Factor»-dommer Marion Ravn (26) to av fire nye dommere når sangkonkurransen gjør comeback.

Etter det VG kjenner til skal alle fire dommerne i sjette sesong av sangkonkurransen ha en eller annen form for artistbakgrunn, og avisen er kjent med at Bertine Zetlitz og Lise Karlsnes har vært aktuelle i juryen. I tilleggg hevder både «God kveld, Norge» og VG at popstjernen Tone Damli Aaberge være svært ønsket av TV 2. Men Tone har foreløpig ikke fått noen formell henvendelse fra kanalen.

- Jeg tror det er viktig å selv ha stått på scenen og vet hva det vil si å være artist, sier Rolf Wenell, prosjektleder i «Idol» til «God kveld, Norge».

Tone Damli Aaberge fikk selv sitt store gjennombrudd etter at hun i 2005 deltok i «Idol» på TV 2. 
Hun avsluttet da skolegangen etter at hun kom på andreplass etter Jorun Stiansen i konkurransen. Hun ga ut sitt første album samme år, og i ettertid har hun i tillegg gjort seg bemerket i både «Skal vi danse» og Melodi Grand Prix.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Idol gjør comeback  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer