Idol-Astrid vil ikke synge med musiker-kjæresten

- Vi synes det blir litt for banalt å synge sammen.

STØTTE: Trønderjenta Astrid Smeplass får støtte og råd av kjæresten Sturla, som også har deltatt i «Idol».  Foto: Stella Pictures
STØTTE: Trønderjenta Astrid Smeplass får støtte og råd av kjæresten Sturla, som også har deltatt i «Idol». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter å fått glimrende tilbakemeldinger fra samtlige i dommerpanelet, er Astrid Smeplass (16) fra Rennebu i Sør-Trøndelag klar for finalerundene i «Idol».

- Det var et kick å stå der. Men jeg var så nervøs at jeg nesten hørte mitt eget hjerte banke. Derfor er jeg superfornøyd med tilbakemeldingene fra dommerne. De er jo så skumle, sier Astrid til Seoghør.no.

I salen satt kjæresten Sturla Fagerli Larsen (18) og heiet. Han har selv vært med på både «Idol» og «X-Factor» og har nyttig erfaring å dele.

- Jeg var ganske rolig da hun sang. Jeg hadde jo en mistanke om at det ville bli veldig bra. Hun har gjort det et hakk bedre enn jeg gjorde i konkurransene, sier Astrids kjæreste stolt.

Han har selv nylig gitt ut en sang og spilt inn musikkvideo, men paret synger sjeldent sammen.

- Vi synes det blir litt for banalt så synge sammen, men begge jobber hardt med musikken, understreker Sturla og gir Astrid en god klem.

Hun drømmer naturligvis om å vinne «Idol».

- Men jeg må bli bedre og utvikle meg. Musikk er det viktigste av alt, sier Astrid. 

Også Steffen Jakobsen fra Grimstad gikk videre i onsdagens semifinale.


LES OGSÅ: - Responsen fra damene har vært stor

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer