Subwoolfer:

Identitetene avslørt

Subwoolfer avslørte identiteten sin under kveldens Melodi Grand Prix finale.

AVSLØRT: Et år etter seieren tar sangduoen Subwoolfers av maskene under Melodi Grand Prix i Trondheim. Video: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM ( SE OG HØR): I fjor sendte Norge den maskerte duoen Subwoolfer videre til finalen i Eurovision Song Contest i Italia.

De endte til slutt på en tiendeplass med låten « Give That Wolf A Banana».

Under kveldens Melodi Grand Prix-finale er Subwoolfer på plass i Trondheim Spektrum for å framføre fjorårets vinnerbidrag, i tillegg til den nye låten «Worst Kept Secret».

Røper identiteten

Helt siden duoen gjorde sitt inntog i norske Melodi Grand Prix har ryktene om hvem som skjuler seg bak de gule maskene svirret.

Under kveldens pauseshow røper Subwoolfer identiteten sin - en gang for alle.

Det viser seg at det er artistene Gaute Ormåsen (39) og Ben Adams (41) som skjuler seg bak de gule maskene.

Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Ormåsen ble først kjent gjennom sin deltakelse i talentkonkurranse «Idol» for 20 år siden. Adams på sin side er kjent fra det britisk/norske boybandet A1, sammen med Christian Ingebrigtsen, Paul Marazzi og Mark Read.

FINALE: Det norske bidraget får salen til å koke. Vis mer

Flere spekulasjoner

Flere har i lang tid spekulert i at det var disse to som har vært bak maskene.

I 2022 «bekreftet» artist, Sam Ryder (32), én av identitetene.

Han hevdet nemlig at han så Adams i Torino, under Eurovision. Avsløringen kom fram i radioprogrammet «Magic Radio breakfast», ifølge Daily Mail.

Også «Maskorama»-dommer og kjendisstylist Jan Thomas (56) uttalte i 2022 at han var overbevist om at det var Adams og Ormåsen som sto bak duoen.

- Jeg har sett på det norske Eurovision-bidraget flere ganger, og jeg er ikke lenger i tvil. Den ene er Ben Adams, den andre er Gaute Ormåsen. Det er jeg helt sikker på. Jeg har snakket med mange andre som også mener det samme, fortalte han til dagbladet.

LES OGSÅ: Husker du disse MGP-deltakerne?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer