<strong>SORG:</strong> Else har måttet lære seg å takle sorgen etter familiedødsfallene. Foto: STELLA PICTURES
SORG: Else har måttet lære seg å takle sorgen etter familiedødsfallene. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

- Identifiserte meg med Madonna da mamma døde

Da komiker Else Kåss Furuseth var 11 år begikk mammaen hennes selvmord.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da Else Kåss Furuseth (31) var 11 år begikk mammaen hennes selvmord. Ifølge henne selv påtok hun seg rollen som «den perfekte sørgende».

- Jeg har vel aldri følt meg så voksen som da jeg var 11 år, og smatt rett inn i rollen som den perfekte sørgende, forteller Furuseth i et åpenhjertlig intervju med bladet Hjemmet.

For Kåss Furuseth ble Madonna en viktig «støttespiller».

- Da jeg senere leste om Madonna, som også mistet moren sin da hun var elleve, ble jeg ekstremt opptatt av det, og jeg identifiserte meg med henne i så stor grad at jeg også så på meg selv som en superstjerne, sier hun videre.

For noen år siden begikk også broren hennes selvmord, og en episode fra brorens begravelse, der en dame kommer bort til henne for å kondolere, glemmer hun aldri:

- Jeg synes det har gått tåelig bra med deg, Else. Først døde moren din, og så broren din. Men du, så fantastisk det må være å møte alle de kjente menneskene du omgås. Harald Rønneberg og Tommy Steine, de er fantastike de. Jeg elsker dem!, sa damen til Else.

Og hun må le litt av episoden i dag.

- Det var verdens mest triste dag, men etterpå klarte jeg nesten ikke tenke på noe annet enn Harald Rønneberg og Tommy Steine. Fordi det var så trist ble hennes klønete uttrykk for omtanke innmari morsom, sier hun i intervjuet.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Døde 18 år før filmpremieren

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer