IDENTIFISERTE LIKENE: Det skal ha vært Jennifer Hudson som identifiserte likene av både mamma Darnell og storebroren Jason. Foto: AP
IDENTIFISERTE LIKENE: Det skal ha vært Jennifer Hudson som identifiserte likene av både mamma Darnell og storebroren Jason. Foto: APVis mer

Identifiserte likene av familien

Nå trygler Jennifer Hudson om hjelp.

SEHER.NO: Lørdag ble det kjent at moren og broren til Oscar-vinner og "American Idol"-finalist Jennifer Hudson (27) var skutt og drept i sitt hjem i Chicago.

Kjendisnettstedet TMZ.com skriver mandag at det skal ha vært Jennifer som identifiserte likene av mamma Darnell, som ble 57, og storebror Jason, som ble 29.

Artisten og skuespillerens syv år gamle nevø, Julian King, ble meldt savnet etter det brutale drapet.

Han er sønnen til Jennifers søster Julia.

Hudson har brukt den offisielle MySpace-siden sin til å takke for all støtten som har kommet i etterkant av drapene og forsvinningen - og for å be om hjelp til å finne Julian.

- Takk for alle bønnene og telefonene. Vær så snill og be for oss og for at Julian King kommer seg trygt hjem. Hvis noen har informasjon om hvor han befinner seg, vær så snill og kontakt myndighetene. Igjen: Takk for at dere er med oss gjennom denne tunge tiden.

Hudson utlover ifølge ABC News 100.000 dollar, nærmere 700.000 norske kroner, i dusør til den som kan få Julian hjem.

Julia Hudsons fraseparerte ektemann, Willam Balfour (27) ble kort tid etter drapene hentet inn til avhør. Han er fortsatt i politiets varetekt, men er foreløpig ikke siktet for drapene eller bortføringen av stesønnen.

Balfour er ute på prøve etter å ha sonet syv år i fengsel for drapsforsøk, bilkapring og tyveri.

Har du tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no

LES MER OM SAKEN: - Jeg vil ha sønnen min tilbake!