«Skal vi danse»:

Ida røk ut av «Skal vi danse»

Måtte takke for seg etter kveldens dans.

UTE: Ida og Benjamin fikk skryt av dommerne for kveldens dans men måtte forlate kokurransen. Foto: TV 2
UTE: Ida og Benjamin fikk skryt av dommerne for kveldens dans men måtte forlate kokurransen. Foto: TV 2 Vis mer

(Se og Hør): Konkurransen i årets sesong av «Skal vi danse» begynner å tilspisse seg, og i kveld måtte Ida Gran-Jansen og hennes dansepartner Benjamin Yajakoddy ut i danseduell mot Jorun Stiansen og hennes partner, Fredric Brunberg.

Etter en intens duell, ble det Ida som måtte takke for seg.

- Det er jævlig kjipt, sier Ida fra parketten og takker sin dansepartner for det han har lært henne.

Til «God Kveld Norge» forklarer Ida at hun nå skal ta med seg alt det positive hun har vært gjennom den siste tiden.

Fikk ti

I kveld kapret «bakedronning» Ida Gran-Jansen og hennes dansepartner Benjamin Jayakoddy kveldens første tier for sin paso doble, og etter at alle hadde danset sin første dans, var det nettopp Ida og Benjamin som toppet poenglisten med 35 poeng.

Til tross for at duoen fikk mye skryt av dommerne, er de nå ute av konkurransen.

VIDERE: Jorun og Fredric gikk videre etter danseduellen. Foto: TV 2
VIDERE: Jorun og Fredric gikk videre etter danseduellen. Foto: TV 2 Vis mer

- Ville være «Hulken»

Ukens tema var «halloween», og da Jorun og dansepartneren Fredric skulle velge kostyme, var hun langt mer kreativ enn hva Fredric var komfortabel med for kveldens Wienervals.

- Jeg måtte trygle og be, mens Fredric bare har ledd av meg, fortalte hun til Se og Hør.

- Jeg hadde egentlig himla lyst til å være «Hulken», men så fikk vi en ballade-låt av Ariana Grande, og det passer ikke så bra å være «Hulken» mens man danser en Wienervals. Men da fikk jeg gjennomslag for mitt andrevalg - å være mumie, lo Jorun.

Til tross for uenighetene, løste kostymeproblemene seg til slutt for danseparet, og Jorun har hele sesongen gledet seg til denne kvelden.

- Jeg har gledet meg så til dette temaet, og bare håpet på at jeg fikk lov til å være med helt frem til dette, så jeg sitter bare å smiler nå, forteller den blide sørlendingen.

UENIGHET: Lørdag er det halloween-tema i Skal vi danse, og diskusjoner om kveldens kostymer er ikke til å unngå. Video: TV 2 Vis mer

- Ekstremt høyt nivå i år

Forrige uke var det Marna Burøe Haugen, eller «Komikerfrue» som måtte takke for seg etter at deltakerne både hadde danset gruppedans, og hver sin dans hvor de hyllet noen som har betydd mye for dem.

STOLT: Ørjan Burøe, ektemannen til Marna var stolt over konas innsats. Foto: Hedda Fannemel Espeli
STOLT: Ørjan Burøe, ektemannen til Marna var stolt over konas innsats. Foto: Hedda Fannemel Espeli Vis mer

Marna Burøe Haugen valgte å hylle en barndomsvenninne, men til tross for en hederlig innsats på parketten gikk det ikke veien for «Komikerfrue» den kvelden.

- De har jo kniva helt i toppen. Det er et ekstremt høyt nivå i år, og hun er jo en tobarnsmor fra Ørsta som har gjort en fantastisk innsats. Det er rørende, fortalte ektemannen Ørjan Burøe til Se og Hør.

- Bare det at jeg kom inn så sent har jo gjort at jeg hang etter på teknikktrening, så jeg har jo måttet jobbe enda hardere - og jeg har følt på det å henge litt etter, sa Marna selv.

SKAL VI GJETTE?: Marna Haugen og Erlend Elias Bragstad er lørdag kveld klare for sesongens første episode av «Skal vi danse». De er konkurrenter, men er gode venner privat. Hvor godt kjenner de egentlig hverandre? Vi utfordret dem. Video: Ruben Pedersen / Dagbladet Vis mer

Imponerer

Hittil har både tidligere snowboardkjører Helene Olafsen (27) og «Skam»-stjerna Cengiz Al (19) utmerket seg i konkurransen, hvor de begge har fått full score med 40 av 40 mulige poeng. Mens andre fortsetter å overraske tross skader og andre hindringer.

For Ida Gran-Jansen har deltakelsen i «Skal vi danse» nemlig bydd på mye mer enn bare dans. Tidligere i konkurransen kom nemlig nyheten om at 29-åringen hadde pådratt seg sitt tredje ribbeinsbrudd.

Selv har Ida tidligere forklart til Se og Hør at hun ikke skjønner hvordan bruddene har oppstått.

- Det er vanskelig å si, men det må være gjentatt trykk og press som har ført til det, uttalte hun den gang.

ØDELA VEGGEN: Cengiz Al skulle trikse litt på «Skal vi danse»-trening, men det gikk ikke helt etter planen. Det resulterte i stedet med et stort hull i veggen. Au, da! Video: TV 2, Seoghør.no Vis mer

Forrige uke kunne derimot «Farmen Kjendis»-profilen fortelle at ribbeina hadde begynt å gro, noe hun tydelig syns var deilig.

- De ribbeinsbruddene har jo kost seg, men nå begynner det å bli bedre, og det er så deilig å bare kunne puste normalt! For det gjør jo helvetes vondt, det gjør det jo. Men nå er det mer levbart, da. Det er så deilig!

LES OGSÅ: - Det sto mellom liv og død