Ida-Marie Vatn giftet seg

- Tårene begynte å trille da jeg så henne, sier Ida-Marie Vatns ektemann Knut Olav Aarsnes.

SA JA: Lørdag giftet de to TV 2-profilene Ida-Marie Vatn og Knut Olav Aarsnes seg i Sverige.  Foto: Geir Egil Skog/Se og Hør
SA JA: Lørdag giftet de to TV 2-profilene Ida-Marie Vatn og Knut Olav Aarsnes seg i Sverige. Foto: Geir Egil Skog/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Da TV 2-sportens Ida-Marie Vatn ble fridd til i romjula i 2010, var det hjemme på gutterommet hos foreldrene til Knut Olav Aarsnes fra TV 2 Nyhetskanalen. På veggen over henne hang en falmet plakat av Samantha Fox!

Lørdag giftet de to TV 2-profilene seg i langt mer romantiske omgivelser på et slott i Sverige, rundt 30 minutter fra Göteborg. Solen tittet til og med fram da paret ga hverandre sitt ja i hagen.


- Dette var utrolig vakkert, sier brudeparet til Seoghør.no på Thorskog slott.

- Tårene begynte å trille i det øyeblikket jeg så henne. Ida så fantastisk vakker ut, sier Aarsnes før han ber alle gjestene om å skåle i champagne.

Paret har vært sammen i seks år.

- Jeg hadde prøvd flere ganger, men hver gang avbrøt Ida meg. Det spiller jo egentlig ingen rolle hvor man frir, det er spesielt uansett, sa Knut Olav til Se og Hør etter frieriet..
 
- Jeg visste jo ikke hva han hadde planlagt. Men var ikke i tvil om hva svaret ble, sa Ida den gang til bladet.

Se en fyldig reportasje fra bryllupet i tirsdagens Se og Hør.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fridde under plakat av Samantha Fox

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer