Ida Maria til Jay Leno

Den norske popartisten får synge for millioner av TV-seere.

VANT PRIS: Ida Maria vant i januar Spellemann-pris i klassen "årets nykommer". Nå satser hun på suksess i USA. Foto: SCANPIX
VANT PRIS: Ida Maria vant i januar Spellemann-pris i klassen "årets nykommer". Nå satser hun på suksess i USA. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kun et fåtall norske artister som Sondre Lerche og Maria Mena har tidligere klart å passere nåløyet det er å få opptre på et av de populære kvelds-talkshowene på amerikansk TV.

Nå er popartisten Ida Maria klar til å føye sitt navn til den eksklusive lista. Ifølge Dagbladet er 24-åringen - som egentlig heter Ida Maria Børli Sivertsen - plukket ut til å opptre på TV-programmet "The Tonight Show With Jay Leno" den 21. april.

- Det er ikke så mange andre norske artister som er blitt invitert til Jay Leno. Men samtidig er det helt umulig å si hvor stor betydning det vil ha for hennes lansering i USA, sier Kai Robøle i Ida Marias norske plateselskap, Waterfall, til avisa.

Ida Maria tegnet i februar kontrakt med det amerikanske plateselskapet Island Def Jam som eies av Universal Music.

Har du et kjendistips? Send det til [email protected]! Eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Hva er det du sier, Britney?

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer