«Hver gang vi møtes»-Ida Maria om mammalivet:

Ida Maria fikk livet snudd på hodet

– Jeg stortrives som mor, sier «Hver gang vi møtes»-artisten.

SUKSESS: Ida Maria ble kåret til «Årets nykommer» under Spellemannsprisen i 2008. Artisten har hatt enorm suksess siden. Foto: Scanpix. 
SUKSESS: Ida Maria ble kåret til «Årets nykommer» under Spellemannsprisen i 2008. Artisten har hatt enorm suksess siden. Foto: Scanpix.  Vis mer
Publisert

(SEOGHØR.NO): Artisten Ida Maria, som i flere år har vært åpen om sin røffe ungdomstid, ble i 2016 mamma til lille Magnus (1).

Til VG sier «Oh my God»-sangerinnen at det snudde livet hennes på hodet, og hun legger ikke skjul på at hun elsker sin nye hverdag.

– Jeg stortrives som mor. Det er et fantastisk innblikk i en verden jeg ikke viste om, og nå forstår jeg ting som jeg ikke gjorde før. Det er egentlig vanskelig å forklare en slik følelse for dem som ikke har opplevd det selv.

Rocker fra Nesna

NESNA: Rocke-jenta fra Nesna ble i 2008 tildelt prisen for «årets nykommer» under Spellemannsprisen i 2008. Foto: Scanpix.
NESNA: Rocke-jenta fra Nesna ble i 2008 tildelt prisen for «årets nykommer» under Spellemannsprisen i 2008. Foto: Scanpix. Vis mer

Nesna-jenta har gjort seg bemerket den siste tiden. Hun har deltatt i «Skal vi danse», gitt ut album og blitt mor.

For tiden er hun aktuell i «Hver gang vi møtes» på TV2, hvor hun sammen med et knippe andre norske artister skal tolke låtene til hverandre.

Ida Maria ble i 2008 kåret til årets nykommer under Spellemannsprisen.

Siden den gang har hun hatt enorm suksess, både her til lands og utenlands. Musikken hennes har blitt spilt i diverse amerikanske TV-programmer. Blant annet i «Grey's Anatomy» og «Gossip Girl».

Møtte veggen

TOK GREP: Artisten lot alkoholen ta overhånd. Nå er hun tørrlagt og mor til Magnus (1). Foto: Scanpix.
TOK GREP: Artisten lot alkoholen ta overhånd. Nå er hun tørrlagt og mor til Magnus (1). Foto: Scanpix. Vis mer

Suksess og turnéliv førte imidlertid også med seg harde stunder for Ida Maria.

Da hun i 2009 brøt sammen under en konsert i Boston og knuste gullplaten sin på scenen, bestemte hun seg for å ta grep.

I boken «Rom 13» skriver hun, sammen med andre kjente og ukjente mennesker, åpenhjertig om valg de har tatt i livet.

- Jeg er veldig opptatt av hvordan vi som samfunn tar vare på de som faller utenfor. Den hjelpen man kan få da er veldig viktig, sa hun til Dagbladet i 2012.

-Kjør på

Da Ida Maria takket ja til «Skal vi danse» i 2015 visste hun ikke selv at hun var gravid. Det var likevel aldri noe tema å trekke seg fra programmet.

Saken fortsetter under bildet.

GRAVID: Ida Maria visste ikke at hun var gravid da hun takket ja til «Skal vi danse». Etter godt gjennomført premiere ble hun og dansepartner, Glenn Jørgen Sandaker første par ut av konkurransen.  Foto: Scanpix.
GRAVID: Ida Maria visste ikke at hun var gravid da hun takket ja til «Skal vi danse». Etter godt gjennomført premiere ble hun og dansepartner, Glenn Jørgen Sandaker første par ut av konkurransen.  Foto: Scanpix. Vis mer

- Det var bare å kjøre på. Det er ikke noe hinder, sa Ida Maria til Seoghør.no før dansedebuten, og la til at formen var dårlig i begynnelsen, men at det går fint.

Ida Maria fikk færrest poeng og måtte forlate konkurransen som første deltaker.

LES OGSÅ: Svenske «Farmen»-deltakere hoppet til køys etter en dagVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer