KJØPTE BOLIG: Ida Gran-Jansen tar forholdet et steg videre. Nå har hun kjøpt bolig med kjæresten Eirik Lyssand. Video: Frida Andersen / Reporter: Julie Solberg Vis mer

Ida Gran-Jansen:

Ida Gran-Jansen tar forholdet et steg videre

- Vi har kjøpt leilighet sammen.

Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Onsdag kveld var det duket for premiere på Thomas Hayes (21) nye serie, «Han heter ikke William», hvor han spiller seg selv i hovedrollen.

Flere kjente fjes dukket opp på den røde løperen for å støtte den unge skuespilleren, deriblant tidligere «Skal vi danse»-deltaker og bakeblogger Ida Gran-Jansen (30).

30-åringen ankom alene til kveldens store begivenhet, men på privaten er hun slettes ikke så ensom. Til Se og Hør kunne nemlig Gran-Jansen avsløre at hun nettopp har kjøpt seg leilighet sammen med kjæresten, Eirik Lyssand (30).

- Vi kjøpte en ny leilighet sammen for tre uker siden, røpet bakeren til Se og Hør, og la til at de to har det veldig fint sammen.

<strong>PREMIERE:</strong> Ida Gran-Jansen ankommer på rød løper under premieren på «Han heter ikke William» på Chat Noir i Oslo. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet.
PREMIERE: Ida Gran-Jansen ankommer på rød løper under premieren på «Han heter ikke William» på Chat Noir i Oslo. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet. Vis mer

For Gran-Jansen og Lyssand blir det ikke noe nytt å bo sammen, men dette er første bolig de eier sammen.

- Nå skal vi pusse opp og alt mulig, så får vi se hvordan det går. Men vi er ganske like da, uttalte hun.

Saken fortsetter under:

<strong>KJØPT BOLIG:</strong> Ida Gran-Jansen og samboeren Eirik Lyssand på rød løper i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KJØPT BOLIG: Ida Gran-Jansen og samboeren Eirik Lyssand på rød løper i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Nå blir det tvillinger

I fjor kunne Gran-Jansen avsløre at hun hadde funnet kjærligheten med Lyssand - og nå som duoen har tatt forholdet et steg videre, kan det også tenkes at duoen har tanker om barn en gang i framtiden.

- Ja, altså, nå venter jeg tvillinger, tuller Gran-Jansen, før hun kjapt la til:

- Det kommer nok en eller annen gang, vi har bare ikke bestemt oss for når.

Saken fortsetter under:

PREMIERE: I kveld var det duket for premiere på den nye serien «Han heter ikke William» hvor Thomas Hayes spiller seg selv i hovedrolle. Video: Frida Andersen / Reporter: Julie Solberg Vis mer

Falt for kjæresten på trening

Det var etter at Gran-Jansen deltok på «Farmen Kjendis» at varme følelser mellom duoen.

- Han er supersosial, omsorgsfull og raus. Og det beste av alt: Det virker som han har falt skikkelig i smak hos familien min. Både mor og mormor har falt pladask, fortalte Gran-Jansen til Se og Hør den gang.

Da Se og Hør omtalte den nye romansen i fjor, fortalte bakebloggeren at det var under en løpetur at hun falt for Lyssand.

- Jeg spurte Eirik om vi skulle ta en løpetur sammen. Vi løp Bygdøy rundt, badet og koste oss i sommervarmen. Etterpå var jeg helt solgt. Det sa bare pang, sa Ida og la til at kjæresten er lærer og blant annet jobber med barnevernsbarn.

Bakedronning

Ida Gran-Jansen ble for første gang kjent da hun vant «Hele Norge baker» på TV3 i 2013. Siden har hun gjort stor suksess som konditor og bakeblogger her til lands.

Men til tross for sine fristende kaker er det likevel mange som tror at hun ikke spiser det hun lager selv.

Da 30-åringen deltok i TV 2s «Skal vi danse» var det nemlig flere som tvilte på om hun faktisk hadde tid til å smake på bakeproduktene hun har blitt så kjent for.

- Det som er fint med å bake, er at bakeren alltid får smake. Folk tror ikke på meg når jeg sier det, men jeg spiser overraskende mye. Nå kan jeg jo også kose meg litt ekstra, på grunn av all denne treninga, forklarte hun til Se og Hør den gang.

Ida Gran-Jansen vant «Hele Norge baker». Her forteller hun om hvordan hun opplevde seieren og hva hun synes om premieren, og gir råd til kjøkkenspirer. Video: Christian Roth Christensen Vis mer Vis mer

LES OGSÅ: - Sjekket seg selv inn på rehab

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer