SUKSESSFULL: Ida Fladen har hatt stor suksess på NRK og ble tidligere i år hentet til TV 2. Denne våren har hun også vært å se - på kjøkkenet - på TVNorge. Men måtte trekke seg fra finalen i programmet. Foto: TVNorge
SUKSESSFULL: Ida Fladen har hatt stor suksess på NRK og ble tidligere i år hentet til TV 2. Denne våren har hun også vært å se - på kjøkkenet - på TVNorge. Men måtte trekke seg fra finalen i programmet. Foto: TVNorgeVis mer

Ida Fladen trekker seg fra TV-innspilling

Nå ber Ida Fladen om ro.

SEOGHØR.NO: Førstkommende torsdag er det klart for en kjendisspekket direktesendt finaleinnspilling av TVNorge-programmet «4-stjerners middag» på Kulinarisk Akademi i Oslo. Der skulle egentlig tidligere NRK-, nå TV 2-programleder, Ida Fladen (28) vært blant deltagerne.

Nå har imidlertid den vanligvis svært så blide 28-åringen trukket seg fra innspillingen.

- Årsaken er at Fladen skal i bisettelse samme dag. Fladen ber om ro i forbindelse med torsdagens bisettelse, sier presseansvarlig for «4-stjerners middag» i TVNorge, Bjørn Asgeirsson, til Seoghør.no.

- Fotballspiller Siri Kristine Nordby (35) overtar plassen til Ida Fladen i finalen, forteller Asgeirsson.

I fjor benket flere tusen nordmenn seg foran TV-skjermen for å følge med på Idas vei mot «det perfekte liv» i NRK3-serien «Prosjekt perfekt». Tidligere i år ble det kjent at TV 2 nå har hentet den talentfulle jenta. Ifølge VG skal hun i sommer være en av flere som leder «Sommertid» på kanalen.

LES OGSÅ: - Jeg ofret livet