MAKS UFLAKS: For andre gang må Ida Fladen trekke seg fra TV-innspilling på grunn av hodeskade. Her fra VG-Lista-fest tidligere i sommer Foto: Andreas Fadum
MAKS UFLAKS: For andre gang må Ida Fladen trekke seg fra TV-innspilling på grunn av hodeskade. Her fra VG-Lista-fest tidligere i sommer Foto: Andreas FadumVis mer

- Ida Fladen slo hodet sitt

Nok en gang må skadefuglen Ida Fladen trekke seg fra TV-program.

SEOGHØR.NO: Onsdag skulle den populære programlederen Ida Fladen ha ledet Sommertid på TV 2 med makker Gunhild Dahlberg, men et uheld før sendestart gjorde at Fladen måtte trekke seg, skriver Romerikes Blad.

– Mange lurer på hvorfor jeg står alene nå. Vi hadde et lite tilfelle. Rett før sending slo Ida Fladen hodet sitt og hun kunne dessverre ikke bli med på sending – så her står jeg alene og blomstrer, sa Dahlberg til publikum under sending, ifølge Romerikes Blad.

Kommunikasjonsrådgiver Christoffer Solstad Steen i TV2 opplyser til RB at Ida Fladen etter forholdene har det bra, og at Jenny Skavlan stepper inn i deler av programmet:

STEPPER INN: Jenny Skavlan steppet inn for Ida Fladen under onsdagens Sommertid på TV 2. Her fra ELLEs sommerfest tidligere i sommer. Foto: FameFlynet Norway
STEPPER INN: Jenny Skavlan steppet inn for Ida Fladen under onsdagens Sommertid på TV 2. Her fra ELLEs sommerfest tidligere i sommer. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

– Ida var uheldig på vei inn i studio, og gikk inn i en glassvegg. Hun fikk vondt i hodet, så vi sendte henne for sikkerhetsskyld til en legesjekk. Hun har det etter forholdene bra.

Ulykken skal ha skjedd på vei inn i studio på Aker Brygge i Oslo, opplyser RB videre.

Dette er ikke første gang Fladen har vært nødt til å trekke seg etter å ha pådratt seg hodeskade.

Tidligere i år skulle Ida nemlig ha gjestet talkshowet «Else» på TV 2, men ble nødt til å trekke seg på grunn av en hjernerystelse.

- Jeg var på releasefesten til Erik og Kriss. Jeg sto helt fredelig i et hjørne og skrev på en tekstmeldig, og plutselig så smalt det. Det var en fyr som, enten ble han dyttet eller så skle han, men han kjørte tinningen rett i panna på meg, fortalte hun i et intervju med radiokanalen NRJ i ettertid.

Også i påsken var 28-åringen uheldig. Da hoppet hun fra en 10 meter høy klippe og rett ned i Oslofjorden. Det endte med sprukket trommehinne, og utløste krystallsyke - en sykdom hun har slitt med i flere år.

LES OGSÅ: Ida Fladen har vært kronisk syk i 14 år