Ida Fladen har sluttet i TV 2:

Ida Fladen har sluttet i TV 2

- Kjennes egentlig greit.

SLUTTET: TV-profil Ida Fladen har vært ansatt i TV 2 siden 2014, men har nå sagt opp jobben. Foto: NTB scanpix
SLUTTET: TV-profil Ida Fladen har vært ansatt i TV 2 siden 2014, men har nå sagt opp jobben. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I 2014 ble Ida Fladen (32) ansatt i TV 2, der hun samme sommeren var en av programlederne i «Sommertid». Kort tid etter ledet hun også talentkonkurransen «Idol Junior».

Nå avslører hun at hun har sagt opp jobben i kanalen. Det forteller hun i VGTVs «Panelet».

Hun forklarer at hun nå jobber som frilanser, og er blant annet å se i VGTVs underholdningsprogram «Spårtsklubben».

- Det kjennes egentlig greit, da er man litt friere. Så jeg må jo prøve å utnytte det litt. Da får jeg gjort sånne ting som å være med i «Spårtsklubben», og lage podcast, sier hun.

Se og Hør har ikke lykkes i å få en kommentar fra Ida Fladen.

DRØMMEMANNEN: Programleder Ida Fladen har en bruker på Tinder, men er ikke særlig aktiv. Hun stresser ikke med å være singel. Reporter: Henriette Eilertsen / Video: Frida Andersen / Redigering: Ørjan Ryland Vis mer

- Nervøs

I 2016 var Fladen å se i TV 2-programmet «Happy Go Lucky», som var i samme gate som Fladens gjennombruddsprogram, NRK-serien «Prosjekt Perfekt».

32-åringen har tidligere vært åpen om hvordan hun gikk på veggen, og var sengeliggende i flere måneder grunnet depresjon.

I «Happy Go Lucky» jobbet Fladen seks uker jobbe med å akseptere hvem hun er, lære nye ting, leve i øyeblikket og sette å seg mål.

- Jeg er mer nervøs enn jeg har vært for et program noen gang før. Jeg har vært lenge borte fra skjermen, og har lyst til å bevise at jeg har noe der å gjøre, sa 30-åringen til Dagbladet i fjor.

Til ukebladet Her og Nå har Fladen tidligere beskrevet hvordan det er å leve med depresjon.

- De to periodene jeg har opplevd å være deprimert, har jeg vært ganske langt nede. Det er som om jeg tappes for all positivitet og logisk tenking, og veien ut av det virker ganske håpløs. Dagene går ut på alt fra å ligge i sengen hele dagen, til å få et besøk av en venninne eller en liten luftetur, sa hun til bladet.

Saken fortsetter nedenfor.

Ida Fladen intervjues om jobben som programleder i "Idol Junior". Vis mer

Krystallsyke

I 2014 hoppet Ida Fladen fra en klippe og skadet seg. I den forbindelse avslørte TV-stjernen at hun lider av krystallsyke. Hun fikk diagnosen året før, men fikk i 2014 sjokkbeskjeden om at hun har hatt sykdommen i 14 år uten å vite hva som feilte henne.

- Alt går rundt. Jeg føler meg svimmel, kvalm og uvel. Jeg har det kronisk. Før jeg fikk diagnosen, var jeg veldig ofte syk uten å finne ut hva det var. Jeg tror det også var med på å gjøre meg deprimert, sa Ida Fladen til VG den gang.

- Det er slitsomt å ha en sykdom du går rundt og lurer på hva er. Hele tiden. Etter at jeg fikk diagnosen, ble sykdommen lettere å takle. Jeg er veldig ofte svimmel. Men jeg har vært det i 14 år, så jeg vet ikke om noe annet. Det er noe jeg har lært meg å leve med.

LES OGSÅ: - Jeg tror jeg har gått på en skattesmell

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer