Ida Fladen bekrefter brudd

TV 2-profilen er singel etter to år.

SLUTT: Her er Ida Fladen og Anders Opdahl fotografert på Kjendisgallaen til Se og Hør i fjor høst. Nå er det slutt mellom dem, etter to år som kjærester. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
SLUTT: Her er Ida Fladen og Anders Opdahl fotografert på Kjendisgallaen til Se og Hør i fjor høst. Nå er det slutt mellom dem, etter to år som kjærester. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Tv-profil Ida Fladen (31) er singel. Etter to år i et forhold med bassist Anders Opdahl (30), som har spilt for blant andre Emilie Nicolas, er det slutt.

Hun og Opdahl ble sammen sommeren 2014, og har ved flere anledninger vist seg offentlig - både på rød løper og rundt om i landet. De viste seg for første gang under P3 Gull i 2014, og hadde et tett forhold.

TO ÅR: Ida Fladen og Anders Opdahl var sammen i to år. Foto: Andreas Fadum
TO ÅR: Ida Fladen og Anders Opdahl var sammen i to år. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Overfor VG bekrefter programlederen bruddet.

Han ble blant annet med familien til Roma da 31-åringens far skulle feire bursdag i 2015. 30-åringen og Fladen møttes for første gang på en konsert.

Opdahl har spilt bass i bandet til den norske popkometen Emilie Nicolas, og har også produsert flere av låtene hennes. I tillegg synger han i Birkelunden Mannskor.

Angst-tv

Fladen har gjort suksess på TV i serier som «Prosjekt Perfekt» på NRK og «Happy go Lucky» på TV 2, hvor hun er åpen om sitt liv med angst og depresjon.

Overfor ukebladet Her og Nå har Fladen beskrevet hvordan det er å leve med depresjon.

- De to periodene jeg har opplevd å være deprimert, har jeg vært ganske langt nede. Det er som om jeg tappes for all positivitet og logisk tenking, og veien ut av det virker ganske håpløs. Dagene går ut på alt fra å ligge i senga hele dagen, til å få et besøk av en venninne eller en liten luftetur, har hun fortalt.

Selv om programlederen har erfart mye når det kommer til depresjon, erfarer hun at det fortsatt er vanskelig å fange opp faresignalene.

- Jeg har opplevd perioder med mer eller mindre konstant angst. Da har jeg konstant vondt i brystet, høy puls og føler meg livredd hele tiden.

Fikk diagnose etter 14 år

I 2014 hoppet Ida Fladen fra en klippe og skadet seg. I den forbindelse avslørte tv-profilen at hun lider av krystallsyke. Hun fikk diagnosen året før, men fikk i 2014 sjokkbeskjeden om at hun har hatt sykdommen i 14 år uten å vite hva som feilte henne.

- Alt går rundt. Jeg føler meg svimmel, kvalm og uvel. Jeg har det kronisk. Før jeg fikk diagnosen, var jeg veldig ofte syk uten å finne ut hva det var. Jeg tror det også var med på å gjøre meg deprimert, sa Ida Fladen til VG den gang.

- Det er slitsomt å ha en sykdom du går rundt og lurer på hva er. Hele tiden. Etter at jeg fikk diagnosen, ble sykdommen lettere å takle. Jeg er veldig ofte svimmel. Men jeg har vært det i 14 år, så jeg vet ikke om noe annet. Det er noe jeg har lært meg å leve med.

LES OGSÅ: Gjenforent etter åtte år

MUSIKKVIDEO: Gjennom programmet "Happy Go Lucky" på TV 2 lanserer nå Ida Fladen en ny sang og musikkvideo om katter. Prosjektet ble satt i gang som en av tiltakene for å hjelpe seg selv ut av depresjonen. Video: TV 2 Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer