Ian Ziering blir pappa for første gang

- Dette er hva vi begge har ønsket, sier «Beverly Hills»-stjernen Ian Ziering om graviditeten.

BLIR FORELDRE: - Erin er fire og en halv måned på vei. Vi er mer enn lykkelige begge to, sier Ian Ziering, som venter sitt første barn sammen med kona Erin Kristine Ludwig. Foto: All Over Press
BLIR FORELDRE: - Erin er fire og en halv måned på vei. Vi er mer enn lykkelige begge to, sier Ian Ziering, som venter sitt første barn sammen med kona Erin Kristine Ludwig. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I februar ble det kjent at skuespilleren Ian Ziering (46), som gjorde stor suksess i serien «Beverly Hills 90210» på 1990-tallet, hadde forlovet seg med kjæresten Erin Kristine Ludwig. Det bekreftet han på sin egen Facebook-profil, der han endret statusen fra «i et forhold» til «forlovet».

Mye har skjedd på kort tid for det lykkelige paret. I mai giftet de seg, og nå venter de sitt første barn sammen, melder People.

- Erin og jeg er veldig glade for å kunne meddele at vi skal bli foreldre. Dette er hva vi begge har ønsket oss, forteller skuespilleren til nettstedet.

Ifølge People er babyen ventet å komme til verden i april neste år.

- Erin er fire og en halv måned på vei. Vi er mer enn lykkelige begge to, sier han.

Ian Ziering var tidligere gift med modellen Nikki Schieler Ziering, men det ekteskapet tok slutt i 2002.

45-åringen spilte rollen som Steve i «Beverly Hills 90210», og har også vært med i «Dancing With The Stars», der han danset med Cheryl Burke.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kristen Bell avslørte forlovelsen på Grammy