- I verdensklasse!

Jan Werner Danielsen blir dypt savnet av sine venner.

Foto: Se og Hør
Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Ja, jeg tror på Gud. I hvilken form er jeg ikke sikker på, men uten håpet om at det finnes en større kraft et sted, ville jeg blitt litt motløs, skrev Jan Werner Danielsen under et nettmøte med VG.

Fredag ettermiddag ble den folkekjære sangeren funnet død i en leilighet i Oslo sentrum av sin bestevenn og manager Febe Rognstad, etter at hun bekymret hadde låst seg inn i leiligheten hans.

- Jeg sitter igjen med minnet om min bestevenn, en person jeg elsket høyest i verden. Den mest sjenerøse, varme og omsorgsfulle mann jeg noen gang har møtt, sier Rognstad til VG i dag.

- Jeg skjønner ingenting, og jeg orker ikke stille spørsmål om hva som har skjedd heller. Dagen kjennes som en vond drøm!

Etter det tragiske dødsfallet, har Norges kjendiser stått frem i aviser og på nett for å hedre sangfuglen. Her er hva noen av dem har uttalt:

Elisabeth Andreassen: - Jeg sørger over en av mine aller beste venner. Han var som en bror for meg, sier hun til Side2.

Dan Børge Akerø: - Det er en fantastisk stemme som er blitt stille. Han hadde en type musikalitet og en utstråling som er fryktelig sjelden og det var alltid gøy å møte han på jobber rundt omkring, sier han til VG Nett.

Hanne Krogh: - Nå får vi aldri vite hvor langt han kunne nådd, sier hun til VG Nett.

Tommy Steine: - Han var en ung mann med et talent det vil ta sinnssykt lang tid før vi får høre igjen, sier han til VG.

Jahn Teigen: - Jeg får helt grøsninger her jeg står. Det er jo forferdelig å få sånne budskap. Stemmen hans var jo i verdensklasse, sier han til VG.

Øyvind Blunck: - En virkelig stor sanger og en snill kar har gått bort altfor tidlig, sier han til Dagbladet.

Elisabeth Andreassen: - Jeg var så glad i ham, og kommer til å savne ham utrolig mye, sier hun til Dagbladet.

Tom Sterri: - Det var et sjokk å høre at en så ung mann faller bort så brått. Som artist var han i verdensklasse, sier han til Dagbladet.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer