Kendall Jenner:

I Twitter-krangel etter bruddryktene

Søsteren til Kendall Jenners eks fyrer opp under spekulasjonene med flere stikk til supermodellen.

SINGEL: Etter alt å dømme skal Kendall Jenner nå være singel. Etter nye Twitter-meldinger ser det ut til å være alt annet enn god stemning med eksen og hans familie. Foto: NTB Scanpix
SINGEL: Etter alt å dømme skal Kendall Jenner nå være singel. Etter nye Twitter-meldinger ser det ut til å være alt annet enn god stemning med eksen og hans familie. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For knappe to måneder siden fikk ryktene om at Kendall Jenner (23) var blitt singel igjen nye bein å gå på, etter at hun og basketballstjernen Ben Simmons (22) skal ha gått hver til sitt.

Siden den gang har duoen holdt en svært lav profil rundt det angivelige bruddet, og selv om ingen av dem har bekreftet bruddet foreløpig, ser det nå ut til at det faktisk er slutt mellom dem.

På Twitter har det nemlig gått hett for seg mellom Kendall og Bens søster, Liv Alice Simmons (27).

Nevner ikke navn

Sistnevnte har nemlig de siste dagene delt flere Twitter-meldinger, og selv om hun ikke nevner Kendall ved navn, er det flere som er skråsikre på at det er «Keeping up with the Kardashians»-stjernen hun sikter til, ifølge Daily Mail.

- «Jeg vil ikke være kjent for å date idrettsutøvere». Altså, se for deg hvordan du jobber deg gjennom en hel idrett. Ikke bare et lag, men en hel idrett, skrev Liv blant annet.

BRUDD: Kendall og Ben var et par i lengre tid. Tidligere i år skal de derimot ha gått hver til sitt. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Kendall og Ben var et par i lengre tid. Tidligere i år skal de derimot ha gått hver til sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Følgerne på Twitter var raskt ute med å påstå at hun henviste til Kendall, selv om hun ikke skrev navnet hennes. Da svarte Liv raskt med en ny melding:

- Jeg sa ikke noen navn, men hvis skoen passer, så bruk den.

De siste dagene har Liv skrevet flere nokså kryptiske meldinger, blant annet at folk ikke takler ærligheten hennes, og at hun ikke takler sensitive folk.

Bare timer senere kontret Kendall på sin Twitter-profil. Flere brukere hadde nemlig plukket opp Livs ord og laget såkalte «memes» av fem basketballspillere Kendall skal ha datet.

- To av fem er riktig, takk, svarte Kendall.

Verken Liv, Kendall eller Ben har foreløpig nevnt hverandre ved navn, men mye kan tyde på at det ikke er særlig god stemning etter at de skal ha gjort det slutt.

Fant tilbake til hverandre

Ifølge Page Six skal 23-åringen og Ben ha gått fra hverandre allerede et par måneder etter at de ble sammen, men i november fant de tilbake til hverandre. Bare et drøyt halvår senere skal de altså være ferdig med hverandre.

Først i august i fjor tok Ben bladet fra munnen for første gang. Til The Daily Telegraph ga han nemlig en kommentar som flere tolket som en bekreftelse på at de er et par.

På spørsmål om hvordan det gikk med ham og Kendall om dagen, svarte han at: «Det går kjempebra».

Ifølge Harper's Bazaar bekreftet også Kendall forholdet, noe hun gjorde da hun besøkte «The Ellen Show», der Ellen DeGeneres (61) spurte henne rett ut hvor lenge de hadde datet.

- En liten stund nå, svarte hun kort, uten å utdype ytterligere.

I motsetning til resten av familien, og ikke minst søstrene sine, holder Kendall som regel kortene tett til brystet hva gjelder kjærlighetslivet sitt, og verken hun eller Ben har som nevnt kommentert bruddryktene.

KRANGEL: Det blir høylytt krangel mellom søstrene Kendall Jenner og Kourtney Kardashian etter de var på en hyttetur. Vis mer

LES OGSÅ: - Hun blir snart gravid med sitt andre barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer