I toppform én måned etter fødselen

Popstjernen er slank og lekker igjen.

SLANK OG LEKKER: Alicia Keys viste seg for første gang offentlig tirsdag kveld, etter at hun i oktober fødte sin lille sønn.  Foto: All Over Press
SLANK OG LEKKER: Alicia Keys viste seg for første gang offentlig tirsdag kveld, etter at hun i oktober fødte sin lille sønn. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Det er under én måned siden popstjernen Alicia Keys (29) og musikkprodusent-ektemannen Swizz Beatz (32) ble foreldre til en velskapt liten sønn, som har fått navnet Egypt Daoud Dean.

Babyen, som ble født i New York 14. oktober, er parets første, og de to stjernene kunne bekrefte at de var overlykkelige over familieforøkelsen.

- Jeg er så takknemmelig for alt jeg har blitt velsignet med i livet mitt, skrev Beatz på sin Twitter-konto etter fødselen.

Så langt har Alicia holdt seg hjemme med babyen, men tirsdag kveld viste hun seg for første gang offentlig etter sønnens fødsel, da bladet GQ holdt en fest for Beatz, som er coverstjernen på desember-utgaven av bladet, skriver the Huffington Post.

Festen ble avholdt på eksklusive Trump SoHo Hotel i New York, og Alicia og Swizz, som giftet seg i august, ankom sammen.

«New York»-sangerinnen hadde på seg et knøttlite skinnskjørt og en burgunderrød, tettsittende topp med belte, og det var tydelig at hun allerede har gått kraftig ned i vekt siden fødselen, for tre uker siden.

Hvordan hun har klart å komme så raskt tilbake i form, vites ikke, men det spørs om ikke popstjernen, i likhet med mange andre Hollywoodkvinner, har lagt seg i hardtrening etter graviditeten.

Både Alicia og Swizz virket strålende lykkelige under GQ-feiringen, og Swizz kunne avsløre at dette er den første festen paret har vært på etter at sønnen ble født, da han ikke har klart å overtale Alicia til å være med på noe tidligere.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Det ble en gutt