Robin Thicke:

I terapi med forloveden og ekskona

- Det har virkelig hjulpet oss.

KJÆRESTEN OG EKSEN: T.v Robin Thicke og forloveden April Love Geary under Paris Fashion Week i Frankrike høsten 2017. T.h: Ekskona Paula Patton og artisten under en filmpremiere i Los Angeles høsten 2013. Foto: Beretta/Sims/REX/NTB og Broadimage/REX/NTB
KJÆRESTEN OG EKSEN: T.v Robin Thicke og forloveden April Love Geary under Paris Fashion Week i Frankrike høsten 2017. T.h: Ekskona Paula Patton og artisten under en filmpremiere i Los Angeles høsten 2013. Foto: Beretta/Sims/REX/NTB og Broadimage/REX/NTB Vis mer
Publisert

I 2014 kom nyheten om at «Blurred Lines»-stjernen Robin Thicke (43) og skuespiller-kona Paula Patton (45) skulle skilles etter åtte år som ektepar.

Duoen, som da hadde vært sammen siden 1993, er også foreldre til sønnen Julian Fuego (10), og etter bruddet stormet det lenge mellom de to eksene. Mer om det senere.

Kort tid etter at Thicke og Patton gikk hver til sitt, falt han for 18 år yngre April Love Geary (26). I løpet av få år har paret rukket å forlove seg, samt få de tre barna Mia Love (3), Lola Alain (2) og Luca Patrick (4 mnd.) sammen.

Nå avslører «The Masked Singer»-dommeren at han går i terapi med både forloveden og ekskona.

Robin Thicke gjestet talkshowet "Chatty Man" med Alan Carr. Her snakket han om Miley-skandalen der han og Miley Cyrus var på scenen sammen. Vis mer

- Terapi er ikke for alle, men det åpner definitivt barrierer for oss, selv om man bare går en eller to ganger. Hvis du sliter i forholdet ditt, så kan en samtale med en tredje part forandre ting, forteller han i podkasten «Black Girls Texting», ifølge US Weekly.

- Parterapi har vært fantastisk for meg og April, og for meg og Paula når det kommer til å samarbeide om oppdragelsen av sønnen vår. Vi har hatt flere møter og det har virkelig hjulpet oss, så jeg har skikkelig troen på terapi, utdyper han.

Videre sier Thicke at han forstår at noen mennesker kanskje ikke ønsker å gå i terapi hver uke eller å ha det på timeplanen, men personlig synes han at det er perioder hvor det er nødvendig.

- Når du har truffet veggen, vet at du har gjort det, og står bom stille, så er det godt å ha en annen person å hjelpe deg videre.

OVERRASKER: Mie og Ali fant kjærligheten på «Love Island». Nå forteller de om hvordan det første året har vært, og avslører at ting ikke gikk helt som det skulle på tampen av året. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Stygt brudd

Skilsmissen mellom Robin og ekskona Paula ble dokumentert av presse over hele verden. Bruddet kom kort tid etter at Thicke og Miley Cyrus (28) fremførte en ekstremt utfordrende versjon av «Blurred Lines» foran millioner av unge fans under MTV Video Awards i 2013.

Kort tid etterpå ble Robin også utsatt for utroskapsrykter etter at han ble avbildet sammen med en ung blondine mens han befølte henne på rumpa. I tillegg kom Paula med beskyldninger om at eksen skal ha vært voldelig overfor henne og misbrukte narkotika.

Dette sørget for at artisten midlertidig mistet omsorgsretten for sønnen og fikk besøksforbud mot Paula.

- Utroskap har ingenting med foreldrerett å gjøre. Hun prøver å gjøre alt hun kan for å såre ham nå, men Thicke fokuserer heller på sønnen Julian, sa advokaten hans, Angela Pierce di Donato, den gang til People.

I 2014 dedikerte Robin Thicke albumet «Paula» til sin da fraseparerte kone. I den forbindelse åpnet han seg også i et radiointervju om den tunge tiden.

- Jeg forandret meg og ble litt for egoistisk, grådig og full av meg selv. Den eneste grunnen til at vi ikke er sammen lenger er på grunn av valgene jeg tok, fortalte han, ifølge E!Online.com, og fortsatte:

- Jeg er en mann. Jeg ødela alt og jeg løy i en periode. Men så sluttet jeg å lyve, og det var bra for meg fordi jeg var lei av å gjøre det. I albumet avslører jeg alt.

LES OGSÅ: Kaley Cuoco: Hyllet ektemannen - fikk svar fra eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer