Robin Thicke:

I terapi med forloveden og ekskona

- Det har virkelig hjulpet oss.

KJÆRESTEN OG EKSEN: T.v Robin Thicke og forloveden April Love Geary under Paris Fashion Week i Frankrike høsten 2017. T.h: Ekskona Paula Patton og artisten under en filmpremiere i Los Angeles høsten 2013. Foto: Beretta/Sims/REX/NTB og Broadimage/REX/NTB
KJÆRESTEN OG EKSEN: T.v Robin Thicke og forloveden April Love Geary under Paris Fashion Week i Frankrike høsten 2017. T.h: Ekskona Paula Patton og artisten under en filmpremiere i Los Angeles høsten 2013. Foto: Beretta/Sims/REX/NTB og Broadimage/REX/NTB Vis mer
Publisert

I 2014 kom nyheten om at «Blurred Lines»-stjernen Robin Thicke (43) og skuespiller-kona Paula Patton (45) skulle skilles etter åtte år som ektepar.

Duoen, som da hadde vært sammen siden 1993, er også foreldre til sønnen Julian Fuego (10), og etter bruddet stormet det lenge mellom de to eksene. Mer om det senere.

Kort tid etter at Thicke og Patton gikk hver til sitt, falt han for 18 år yngre April Love Geary (26). I løpet av få år har paret rukket å forlove seg, samt få de tre barna Mia Love (3), Lola Alain (2) og Luca Patrick (4 mnd.) sammen.

Nå avslører «The Masked Singer»-dommeren at han går i terapi med både forloveden og ekskona.

- Terapi er ikke for alle, men det åpner definitivt barrierer for oss, selv om man bare går en eller to ganger. Hvis du sliter i forholdet ditt, så kan en samtale med en tredje part forandre ting, forteller han i podkasten «Black Girls Texting», ifølge US Weekly.

- Parterapi har vært fantastisk for meg og April, og for meg og Paula når det kommer til å samarbeide om oppdragelsen av sønnen vår. Vi har hatt flere møter og det har virkelig hjulpet oss, så jeg har skikkelig troen på terapi, utdyper han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer